Magazin Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Birinci kim oldu?

Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Birinci kim oldu?

Paylaş
Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Birinci kim oldu?

Gelinim Mutfakta'nın bugün 185. bölümü ekrana geldi. Son bölümde Ziyafet Hanım'ın, Elif hakkında açıkladığı gerçekler herkesi şok etti ve duygulandıran anlar yaşandı. Gün sonunda ise bir gelin ve kayınvalide yarışmaya veda etti. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim elendi?

Hafta içi her gün büyük bir heyecana sahne olan Gelinim Mutfakta'nın son bölümünde Şennur-Elvan Biryol, İlhame-Hatice Cebiroğlu, Ziyafet-Elif Yeni ve Sevgül Kıroğlu-Cansu Şöhret çiftleri "Ev Yapımı Cup Cheesecake" için yarıştılar! Öte yandan Ziyafet Hanım'ın, Elif hakkında açıkladığı gerçekler herkesin duygulanmasına neden oldu. Gün sonunda eleme vardı.

Haberin Devamı

GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ?

Hafta toplamında en az puanları Şennur-Elvan Biryol ve Sevgül Kıroğlu-Cansu Şöhret çifti aldı. Elvan aldığı 45 puanla yarışmaya kayınvalide Şennur Hanım'la birlikte veda eden isim oldu. 185. bölümde 63 puan toplayıp beş altın bileziğin sahibi olan isim Hatice oldu.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Gelinim Mutfakta 186. Bölüm Fragmanı yayında! Cansu ve Hatice sert atışmalarına devam ediyor!

Hatice, kazandığı altınlardan bir tanesini söz verdiği gibi kaynanası İlhame Hanım'a hediye ediyor! Ziyafet Hanımın, ölen kızını anlattığı anlar herkesi hüzünlendiriyor!