Türkiye (Son Dakika) Gelinine kızan kaynana eylem yaptı

Gelinine kızan kaynana eylem yaptı

Paylaş
Gelinine kızan kaynana eylem yaptı

Bursa'da 80 yaşındaki M.K, gelininin kendisine bakmadığını ve şiddet uyguladığını öne sürerek evinin önünde oturma eylemi yaptı

Bursa’da gelininin kendisine bakmadığını ileri süren yaşlı kadın, evinin önünde oturma eylemi yaptı. Olay saat 09.00 sıralarında Maksem Mahallesi’nde meydana geldi. Gökdere Boğaz Sokak’ta yaşlı bir kadının sokağa atıldığı ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, kısa sürede olay yerine intikal etti. İddiaya göre gelini S.K. ile anlaşamayan 80 yaşındaki N.K., mahalle muhtarını arayarak gelininin kendisini darp ettiğini öne sürdü.

Haberin Devamı

OTURMA EYLEMİ YAPTI

Gelinin kendisini aç bırakıp dövdüğünü iddia eden yaşlı kadın, apartmanın önüne çıkarak oturma eylemi yaptı. Komşularının haber vermesi üzerine Altıparmak Mahallesi’ndeki evinden gelen gelin S.K ve yaşlı kadının torunları G.K. ve Y.K, uzun süre babaannelerini ikna etmeye çalıştı. Oğlu K.K. ile de telefonla konuşan N.K., içeri girmeye bir türlü ikna olmadı. Bir ara kucaklanarak içeri sokulmaya çalışılan yaşlı kadın bağırmaya başlayınca bundan da vazgeçildi.

TORUNLARI VE GELİNİ EVE SOKTU

İçeri girmemekte direnen N.K., ekiplerinin kendisini huzurevine yatırmasını istedi. Bu arada polis ekiplerinin telefonla görüştüğü Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bursa İl Müdürlüğü yetkilileri, bu olayla ilgili bir ekip gönderemeyeceklerini belirtti. Polisin huzurevine götürme bahanesiyle ikna ettiği yaşlı kadın, torunları ve gelini tarafından kollarından tutulup eve sokuldu. N.K.’nin içeri girmesinin ardından ekipler normale döndü.

Haberin Devamı