Ekonomi Gemi turunu erken alın!

Gemi turunu erken alın!

Paylaş
Gemi turunu erken alın!

Tur operatörleri, tatilcilere Akdeniz’den Norveç Fiyortlarına, Güney Amerika’dan Karayipler’e kadar birçok denizde gerçekleştirilecek gemi turlarında erken rezervasyon kampanyalarını hızlandırdı. Kerem Köfteoğlu haberi...

Turizmciler gemi turu tutkunlarına hem uçaklı hem de uçaksız iki seçenek sunuyor. Uçaklı seçenek sunan firmalardan Royal Caribbean Türkiye, Eylül’den itibaren 2019 yılı için; 45 programda, 70 seferin satışlarına devam ediyor.

Haberin Devamı

FARKLI ROTALAR

Royal Caribbean Türkiye Genel Müdürü Alper Taşkıranlar, cazip ödeme koşulları ve esnek rezervasyon şartları uyguladıklarını belirterek, “Türkçe rehberli programlarımızı misafirlerimize sunduk. Yılın her haftasında, dünya denizlerindeki Royal Caribbean gemileriyle Türk misafirlerimize özel hazırlanan paket programlarda ürün çeşitliliğini de arttırdık” diyor. Akdeniz’de farklı bir rota ile tatilcinin karşısına çıktıklarını hatırlatan Taşkıranlar şu bilgileri veriyor:

REZERVASYON AVANTAJI

“Brilliance of the Seas ile Amsterdam hareketli, Barselona bitişli 11 günlük paket programda İspanya ve Portekiz’in en güzel limanlarını gezdireceğiz. Türkçe rehberli & uçaklı paket programımızın fiyatı bin 96 Euro’dan başlıyor. Bilbao, La Coruna, Porto, Lizbon, Cartagena ve Ibiza Adası’na götüreceğiz. THY uçaklı Küba & Karayipler turumuzda ise 1 gece Miami konaklamalı 4 farklı tarihte düzenlenecek programlarımızda TL fiyatlarla rezervasyon avantajları sunuyoruz.”

Haberin Devamı

ADALARA KAMPANYA

Jolly Tur, gemi turu sevenlere yönelik geniş yelpazede seçenekler sunan firmalar arasında. Jolly Tur Cruise Bölümü Direktörü Ozan Erler, Yunan Adaları’na gitmek isteyen gemi turu meraklıları için hazırladıkları turla ilgili şu bilgiyi veriyor: “Bu tura katılacaklar, 2019 erken rezervasyonu ile vizesiz gezecek. Tatilcilere 3, 4 ya da 7 gece olarak seçenekler sunduğumuz bu turda, olağanüstü coğrafyaları gemiyle keşfetme imkânı sunuyoruz. Turun başlangıç fiyatı her şey dahil 359 Euro. Tüm kartlara da peşin fiyatına 6 taksit imkânı veriyoruz.”

2019 ROTASINI ÇİZDİ

Celestyal Cruises Türkiye Direktörü Özgü Alnıtemiz, “ 2019 programını başlattık. 3, 4 ve 7 gecelik Yunan Adaları turları için erken rezervasyon dönemini ilan ettik” dedikten sonra, “Vizesiz ve her şey dahil paket fiyatlarımız bu yıl kara turları ve seyahat sigortası gibi avantajlar göz önüne alındığında 300 Euro’ya kadar katma değer sağlıyor. Dünya çapında cruiserların Cruise Critic Awards’da 4 kategoride ‘en iyi’ seçtiği Celestyal Cruises, yeni sezonda da Mikonos, Santorini, Rodos, Girit, Milos, Patmos gibi çok sevilen Yunan Adaları ile Atina’yı gezdirmeye devam edecek” diye ekliyor.

Haberin Devamı

EN GÜZEL LİMANLAR

ETS yönetimi, CostaCruises ile dünya denizlerinde cazip fiyatlarla yolculuk yapmak isteyenlere yönelik rotalar hazırladı. Erken rezervasyon indirimlerini içeren turlar arasında Norveç Fiyortları, Batı Akdeniz, Güney Amerika, Hint Okyanusu gibi yerler öne çıkıyor. Costa Cruises’un filosundaki 15 gemiyle misafirlerine dünya limanlarında eşsiz deneyimler yaşattığı belirtiliyor. ETS’nin sunduğu cazip erken rezervasyon fırsatlarıyla rezervasyon yapanlar, Akdeniz, Baltık Başkentleri, Birleşik Arap Emirlikleri, Güneydoğu Asya gibi dünyanın pek çok noktasındaki renkli şehirleri keşfedecek.

FİYATLARIN CAZİBESİ

ETS’nin satışa sunduğu erken rezervasyon kampanyalı Costa Cruise rotaları arasında bulunan Norveç, kartpostalları andıran kış manzaraları ve benzersiz doğasıyla gezginler için adeta bir çekim merkezi. Norveç fiyortlarının giriş kapısı olan Bergen; yoğun yeşili, çağlayan şelaleleri, Orta Çağ’ı andıran sokakları ve üçgen formda renkli yapıları ile turun en renkli duraklarından biri. Vikinglere uzanan tarihi, doğal güzellikleri ve festivalleri ile ünlü Stavanger de rotanın en özel şehirleri arasında yer alıyor. Dünyanın en derin ve en uzun fiyorduna sahip olan ve UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde bulunan Flaam, gezginlere muhteşem bir köyü keşfetme fırsatı sunuyor.

Haberin Devamı