Mudanya Genç Bayanlar Hentbol Türkiye Şampiyonası'nda final maçları nefes kesti

Genç Bayanlar Hentbol Türkiye Şampiyonası'nda final maçları nefes kesti

Paylaş
Genç Bayanlar Hentbol Türkiye Şampiyonası'nda final maçları nefes kesti

Genç Bayanlar Hentbol Türkiye Şampiyonası'nda final maçları nefes kesti

Merve KIZILKAYA/MUDANYA,(Bursa),(DHA)-GENÇ Kadınlar Hentbol Türkiye Şampiyonası final gününde nefes kesen maçlara imza atıldı. Mudanya Kapalı Spor Salonu’nda 22 Nisan'da başlayan ve bugün oynanan final maçlarıyla son bulan şampiyonada, dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi.

Genç Kadınlar Hentbol Türkiye Şampiyonası bu yıl Mudanya Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. 22 Nisan'da start alan ve 5 günlük mücadelede ter döken takımlar bugün final maçlarına çıktı. Hafta içinde oynanan maçların ardından bu sabah gerçekleştirilen ilk karşılaşmada Izmir Büyükşehir, Elazığ Sosyal Derneği 34 - 25 yenildi. Kazanan Elazığ Sosyal Dernegi'ne madalya ve kupalarını Mudanya İlçe Spor Müdürü Sevgin Güneş takdim etti. Bugün oynanan ikinci maçta ise Antalya Muratpaşa, Kastamonu Belediyesi'ni 30-24'lük skorla yenerek birinci oldu. Buna göre Genç Kadınlar Hentbol Türkiye Şampiyonası'nda birinci Antalya Muratpaşa, ikinci Kastamonu Belediyesi, üçüncü ise Elazığ Sosyal Derneği oldu.

Şampiyonuyla ilgili açıklamalarda bulunan Hentbol Bursa İl Temsilcisi Metin Koçak "22 Nisanda başlamış olduğumuz Türkiye finallerinde son gün heyecanını tamamlamış olduk. Dereceye giren takımlara madalya ve kupalarını Gençlik ve Spor İl Müdürü, Hentbol Fedarasyonu Başkanı ve ilçe başkanlarımız takdim etti. Şampiyonaya katılan tüm takımları tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı