Gemlik Genç çizerlerden başarı

Genç çizerlerden başarı

Paylaş
Genç çizerlerden başarı

Genç çizerlerden başarı

Feyzi SARIKAYA/GEMLİK (Bursa), (DHA) - ENDONEZYA'nın Samarang şehrinde 'Çeşitlilik İçerisinde Birlik Olmak' temasıyla düzenlenen PAPB Uluslararası Karikatür Festivali'nde, Gençler Kategorisi'nde BUSMEK Gemlik Karikatür Atölyesi öğrencileri önemli başarılar elde etti.

57 ülkeden 718 karikatürcünün bin 511 adet eseriyle katılım gösterdiği etkinlikte, BUSMEK Gemlik Kurs Merkezi'nde düzenlenen Karikatür Atölye çalışmalarına katılan öğrencilerden Efe Şener, Gençler Kategorisi'nde Dünya 2'ncisi oldu ve 3 milyon, Endonesya Rupisi para ödülü, başarı sertifikası ve ikincilik madalyasıyla kupasının sahibi oldu. Yine Karikatür Atölye çalışmalarına katılan öğrencilerden; Beyza Kurt ise Gençler Kategorisi'nde Dünya 4'üncüsü oldu ve 1 milyon Endonezya Rupisi para ödülü, başarı sertifikası ve Onur Mansiyonu Madalyası-Kupasının sahibi oldu.

Ayrıca toplamda yedi atölye öğrencisi de aynı etkinlikte finale kalma başarısı gösterdiler. Bu genç çizerlerineserleri de başarı sertifikası almaya, PAPB Uluslararası Karikatür Festivali Etkinlikleri boyunca ve sonrasında farklı sergi salonlarında sergilenmeye ve albüme girmeye hak kazandı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı