Dünya Genç kadına cinsel organının fotoğrafını atınca...

Genç kadına cinsel organının fotoğrafını atınca...

Paylaş
Genç kadına cinsel organının fotoğrafını atınca...

Madi Kohn, Arizona Eyalet Üniversitesi'nde öğrenim gören 20 yaşında bir öğrenci. Yaptığı röportajda birçok kadın gibi, yabancılardan çok fazla istenmeyen açık saçık fotoğraflar aldığını söyledi

Madi Kohn aldığı bel altı fotoğrafları içir "Bu tarz mesajlar alan ilk kişi ben değilim ve bu da ilk kez olan bir şey değil. Ben yalnızca insanların bana bu fotoğrafları göndermesinden ve herhangi bir sorun olmadığını düşünmesinden bıktım" dedi.

Bu durumdan ne kadar bıktığını anlatabilmek adına, Tinder hesabında penis fotoğrafı göndermeyi düşünen erkekler için 'Eğer bana penis fotoğrafı yollarsanız, annenize geri yollarım' şeklinde bir uyarıda bulundu.

Kohn, bu mesajı gören birçok erkeğin Tinder'da kendisiyle dalga geçtiğini ve bunu komik bulduklarını söyledi. Fakat geçen hafta birisi kendisine Instagram sayfasından fotoğraf yolladı.

Kohn, bu kişinin daha önce de birçok mesaj attığını ama hiçbirine yanıt vermediğini söyledi. Kohn, kullanıcının kendisini Tinder aracılığıyla Instagram'dan bulduğunu düşündüğünü söyledi.

CİNSEL ORGANINI ATAN ADAMI BULUP...


"Bana bu tarz iğrenç, ürkütücü ve sinir bozucu şeyler yolluyordu. En sonunda bu penis fotoğrafını yolladı. Fotoğrafı yolladığında saat sabah 06:00 civarıydı" diyen genç kadın neye uğradığını şaşırdığını vurguladı. Sonrasında ise Tinder'da yaptığı uyarıyı gerçeğe dökmeye karar verdi. Kullanıcının sayfasına gitti ve tam adını öğrendi. Bu arada kullanıcı şu an başka bir isim kullanıyor ve soyadını da bilgiler kısmından kaldırmış durumda.

Genç kız sonrasında bu adamı Facebook'ta araştırmaya başlıyor. En sonunda çok benzeyen ve bilgileri de eşleşen birini buluyor. Bu isimle yalnızca birkaç profil olduğunu ve Arizona'da bulunan yalnızca bir tane olduğunu ekledi. Çünkü Tinder'da bulunan yer bilgileri bu profille çok yakından eşleşiyordu. Ayrıca aile listesi de görünüyordu.

Yaptığım araştırmalar sonucunda annesi olduğundan emin olduğum bir profil buldu. Sözüne bağlı kalarak, penis fotoğrafını adamın annesine yolladı. Bunun yanı sıra adamın kendisine attığı mesajı da ekran görüntüsüyle beraber iletti.

Kohn "Annesine mesaj attığımda olabildiğince medeni olmaya çalıştım. Mesajda 'Merhabalar, anladığım kadarıyla Ryan .... sizin oğlunuz. Kendisiyle hiç konuşmadım ve hiç tanışmadım. Fakat kendisi hesabımı bulduktan sonra bana Instagram hesabımdan bu fotoğrafı yolladı. Lütfen kendisine kadınlara, bu tarz istenmeyen fotoğraflar göndermemesini söyler misiniz? Bunu ben istememiştim.' dedim.

Kohn'un söylediğine göre, anneden bir gün sonrasında yanıt gelmişti. Kadın hem İngilizce, hem de İspanyolca defalarca özür dilemişti.

HEM TACİZ ETTİ HEM DE ÜSTE ÇIKTI


Oğlunun aslında iyi bir çocuk olduğunu ama onunla bu konu hakkında konuşacağını da mesajında söylemişti. Kohn kadının hem cevap yazmasına, hem de yazdığı cevapta kibar ve içten davranmasına çok şaşırdığını söyledi.

Adam aynı zamanda bu fotoğrafın kendisine ait olduğunu kanıtlamadan paylaştığı için genç kadını eleştirdi ve şunları söyledi:

"Söylemem gereken bir şey var. Eğer o ben isem, yaptığı şey yasal değildi. Bu tarz özel fotoğrafları izin olmadan paylaşamazsınız. Bunun farkında olup olmadığınızdan emin değilim. Annem, kız kardeşim, diğer aile bireylerim ve arkadaşlarım... Kimsenin umurunda olmadı. Sanırım kimsenin umursamaması, onun bu konuyu büyütmesinde önemli rol oynadı. Annem çok az İngilizce biliyor, dolayısıyla neler olup bittiğini anlayıp anlamadığından emin değilim. Yalnızca kendisine gönderilen fotoğrafı gördüğünde şaşırmıştı. Neler olup bittiğini bilmediği için yalnızca özür dileyebilmiş. Beni aradı ve olanları anlattı."

Adam, Kohn kendisinden ve ailesinden uzak durduğu sürece bu işi yargıya taşımayacağını söyledi.

Kohn, kendisine genital organlarını gönderenlerin hesaplarını engelliyor.

Haberin Devamı