Türkiye (Son Dakika) Genç kız 13 gün boyunca tecavüze uğradı, vuruldu, kuyuya atıldı!

Genç kız 13 gün boyunca tecavüze uğradı, vuruldu, kuyuya atıldı!

Paylaş
Genç kız 13 gün boyunca tecavüze uğradı, vuruldu, kuyuya atıldı!

Hindistan'da, 15 yaşındaki genç kız üç kişi tarafından kaçırılarak 13 gün boyunca tecavüz edildi. Kaçmak isterken vurulup kuyuya atıldı, kurtarıldı ama sağlık durumu kritik.

Hindistan'ın kuzeyinde bulunan West Delhi'de yaşayan, gerçek ismi değiştirilerek adı Poonam olarak basına açıklanan 15 yaşındaki kız, 22 kasım günü akşam saatlerinde sim kart almak için evinden çıktı. 3 kişi tarafından kaçırılan genç kız, 13 gün boyunca tecavüze uğradı.

ZORLA ARABAYA BİNDİRİP TERK EDİLMİŞ BİR ÇİFTLİĞE GÖTÜRDÜLER

Olayın üç zanlısından biri olan, aynı zamanda Poonam'ın tanıdığı Krishan, genç kızı zorla arabaya bindirerek evinden yaklaşık 30 km uzaklıktaki Salempur Gurjar köyü yakınlarındaki terk edilmiş bir çiftlik evine getirdi.

Kuzeni, talihsiz kızın bir gençle arabanın yanına kadar yürüdüğünü görmüştü. Birkaç saat sonra küçük kız eve dönmeyince ailesi o gece polise başvurarak kızlarının kaçırıldığını ihbar etti.

13 GÜN BOYUNCA TECAVÜZ ETTİLER

İsimleri açıklanmayan, ikisi 18 yaşından küçük zanlılar ve Krishan, genç kıza 13 gün boyunca tecavüz etti. Üç genç, işleri bitince çiftlik evinin kapısını Poonam'ın üzerine kilitliyordu. Tecavüzcüleri gittikten sonra zavallı kız bağırarak yardım istese de bulunduğu çiftlik evi yerleşim yerine uzak olduğundan dolayı imdat çığlıklarını kimseye duyuramadı. Zanlılar çiftlik evine hapsettikleri süre boyunca genç kıza yemek getirerek ardından sırayla tecavüz etti.


KAÇMAK İSTEYİNCE VURUP KUYUYA ATTILAR


On üç günün sonunda 5 aralık cumartesi gecesi üç saldırgan, Poonam'a kendisini serbest bırakacaklarını söyleyerek arabaya bindirdiler. Zanlılar Tughalpur köyü yakınında bir çeşmeden su içmek için arabayı durdurduklarında genç kız kaçma teşebbüsünde bulundu. Bunu fark eden Krishan koşarak genç kızı yakaladı ve yere savurdu. Ardından belinden çıkardığı tabancasıyla iki el ateş ederek Poonam'ı göğsünden vurdu. Poonam'ın öldüğünü zanneden zanlılar onu kurumuş haldeki 9 metre derinliğinde bir kuyuya attı.

ÇIĞLIKLARINI DUYAN KÖYLÜ İMDADINA YETİŞTİ

Genç kız 9 metre yüksekten düşmeye ve gecenin dondurucu soğuğuna dayanarak, saatler boyunca bağırarak yardım istedi. En sonunda Babbal Bhati isimli köylü, talihsiz kızın yardım çığlıklarını duydu. Bhati, "Onu kuyudan bir iple çıkarırken ağlıyordu ve üstü başı kan içindeydi. Onu motosiklet üzerinde en yakında bulunan özel bir hastaneye götürdük." dedi.

SAĞLIK DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Kritik sağlık durumuna rağmen bilincini koruyan Poonam, hastanede polislere başından geçenleri anlattı. Polis yaralı kızın ifadesi doğrultusunda üç zanlıyı yakaladı. Greater Noida polis şefi Laxmi Chauhan, Poonam'ın 12 milimetrelik bir tabancayla yakın mesafeden vurulduğunu fakat kurşunların hayati bir organa zarar vermediğini ifade etti. Geçtiğimiz pazartesi günü basına açıklama yapan doktorlar Poonam'ın ameliyat edildiğini, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu açıkladı.

Haberin Devamı