Türkiye (Son Dakika) Genç kızları taciz eden zanlı yakalandı

Genç kızları taciz eden zanlı yakalandı

Paylaş
Genç kızları taciz eden zanlı yakalandı

Çanakkale'de özellikle üniversiteli genç kızlara, sözlü ve fiziksel tacizde bulunduğu ileri sürülen 35 yaşındaki C.Ş. Onsekiz Mart Üniversitesi Anafartalar Kampüsü'nde polis tarafından suçüstü yakalandı. Üç günde 20'ye yakın genç kızı taciz ettiği iddia edilen C.Ş., adliyeye sevk edildi

Çanakkale’deki Saat Kulesi Meydanı’nda geçen Çarşamba saat 22.30 sıralarında bir kişinin tacizine uğradıklarını ileri süren iki üniversite öğrencisi kız, polise gidip şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine harekete geçen polis, yapılan çalışmalara rağmen eşkal bilgileri verilen kişiyi yakalayamadı. Aynı kişi daha sonra Onsekiz Mart üniversitesi Anafartalar Kampüsü’nde, hedef seçtiği genç kızlara tacizde bulununca, çok sayıda sivil polis kampüs içinde görevlendirildi.

Ayrıca kampüsteki bir bankaya ait para çekme makinesinin güvenlik kamerası kayıtları da incelendi ve 20’ye yakın kızı taciz eden şüpheli tespit edildi. Kampüs içinde görevli polisler, dün saat 22.30 sıralarında genç bir kızın tacize uğradığını fark edip şüpheliyi kıskırak yakaladı. Gözaltına alınan C.Ş.’nin aranan kişi olduğu ortaya çıktı. Mağdurlar tarafından da teşhis edilen C.Ş., işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Erdem SÜREK / ÇANAKKALE, (DHA)

Haberin Devamı