Yaşam Genç müzisyenler için son çağrı!

Genç müzisyenler için son çağrı!

Paylaş
Genç müzisyenler için son çağrı!

Indie müziğin yeni yeteneklerini keşfetmek üzere ikinci kez gerçekleştirilen Be 'The Band' Müzik Yarışması için son başvuru tarihi 31 Ağustos

Babajim Istanbul Studios & Mastering ve Radyo Eksen iş birliği ile alternatif, indie müziğin yeni yeteneklerini keşfetmek üzere ikinci kez gerçekleştirilen Be ‘The Band’ Müzik Yarışması için son başvuru tarihi 31 Ağustos!

6 adet özgün şarkılarının demo kayıtlarını ve amatör çekilmiş 15 dakikalık canlı performans görüntülerini hazır eden gruplar www.turkcellmuzik.com/betheband yarışma adresine başvuru yapabiliyor.

İlk elemeler Babajim ve Radyo Eksen jürisi tarafından yapılırken, ikinci elemelerde adaylar, Harun Tekin (mor ve ötesi), Kaan Sezyum (Köşe yazarı, mizah yazarı, müzisyen), Eray Aytimur (Müzik yazarı), Alp Turaç (Ses teknisyeni), Reuben de Lautour (Prodüktör) Mehmet Eskihancılar (Babajim Records ortağı), Gülşah Güray ( Genel Yayın Yönetmeni, Radyo Eksen), Şafak Ongan (Genel Yayın Yönetmeni, Dream TV), Hakan Aydın ( Bilgi ve Eğlence Servisi Müdürü, Turkcell Müzik), Martin Kleinbreuer (Sanatçı ve Basın İlişkileri Müdürü, Yamaha Music Europe) ve Işıl Kılkış (Etkinlik ve Pazarlama İletişimi Yöneticisi, Babylon) gibi müzik endüstrisinin farklı alanlarından isimlerin yer aldığı bir jüri tarafından değerlendirilecek.

Seçilen 10 grupla yapılacak mülakatlar sonucu belirlenecek 3 finalist 28 Kasım’da Babylon’da gerçekleşecek final gecesinde sahne alacak ve kazanan grup büyük bir kariyer desteğini arkasına alacak.

Birinci olan grup, 2013 yazında Babajim prodüktörleri eşliğinde bir albüm hazırlayacak ve bu albüm Babajim Records tarafından yayınlanacak. Ayrıca 1 parçaya Radyo Eksen tarafından bir video klip çekilecek. Albüm tanıtım konseri ise Babylon’da yapılacak. Albümde yer alacak tüm parçalar ve çekilecek video klip, Turkcell Müzik’in desteğiyle turkcellmuzik.com adresinde ve Dream TV’ye ait televizyon ve internet mecralarında tanıtılacak ve desteklenecek.

Yamaha Music Europe tarafından yarışma ikincisine “Yamaha SG1820A Elektrik Gitar” ve yarışma üçüncüsüne ise “Yamaha BB714BS Bas Gitar” hediye ediliyor olacak.

Haberin Devamı

2. Be ‘The Band’ Müzik Yarışması Takvimi

1 Haziran - 31 Ağustos 2012 - Başvuru
1 Eylül - 15 Ekim – Ön Eleme
15 Ekim - 18 Ekim - Mülakat
20 Ekim – Finalistlerin Açıklanması
28 Kasım – Final Gecesi ve Ödül Töreni