Magazin Genç oyuncu bitkisel hayata girdi

Genç oyuncu bitkisel hayata girdi

Paylaş
Genç oyuncu bitkisel hayata girdi

Trafik kazasında yaralanan oyuncu Huban Öztoprak, 5 gündür yaşam mücadelesi veriyor

Marmaris'teki trafik kazasında ağır yaralanan oyuncu Huban Öztoprak, 5 gündür yoğun bakımda tedavi görüyor . Yücelen Hastanesi Başhekimi Çakmak: "Hastanın bitkisel hayatta olduğunu söyleyebiliriz. Doktorlar olarak elimizden geleni yapıyoruz"

Marmaris'teki trafik kazasında ağır yaralanan 26 yaşındaki tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Huban Öztoprak, 6 gündür yaşam mücadelesi veriyor.

28 Aralık 2013 Cumartesi günü Datça'ya gösteriye giden 10 kişilik İstanbul Kumbara Görsel Tiyatrosu grubunu taşıyan minibüs, Marmaris'te hafriyat kamyonuyla çarpıştı. 8 kişinin yaralandığı kazada Huban Öztoprak, arka koltukta sıkışarak ağır yaralandı.

Kazanın ardından kaldırıldığı Marmaris Yücelen Hastanesinde tedaviye alınan Öztoprak'ın sağlık durumunda bir iyileşme olmadığı öğrenildi.

Hastanenin başhekimi Tolga Çakmak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hastanın bilincinin hala kapalı olduğunu, yaşama solunum cihazına bağlı şekilde tutunduğunu söyledi. Genç oyuncudan uyanacağına dair şimdilik bir işaret almadıklarını ifade eden Çakmak, "Hastanın bitkisel hayatta olduğunu söyleyebiliriz. Doktorlar olarak elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

"Sen büyüksün Huban, hadi uyan"



Bu arada, 5 gündür yaşam mücadelesi veren oyuncunun, bir sosyal paylaşım sitesinde 2 Ocak 2013'te paylaştığı mesaj, sevenlerinin dikkatlerinden kaçmadı. Huban Öztoprak'ın "Hadi bakalım 2013 sen mi büyüksün ben mi" mesajına duygu dolu yorumlar yazıldı. Öztoprak'ın oyuncu arkadaşı İzzet Başlak, bu paylaşımın altına "Sen büyüksün Huban.. Hadi uyan.." şeklinde görüş yazdı.

Öztoprak'ın "Elde Var Hayat", "Sınav", "Son Ağa", "Vision", "Hava Limanı İyi Uçuşlar", "Taksi" ve "Hayat Bilgisi" dizileri ile "Büyük Günah", "The İmam", "Adab-ı Muaşeret" ve "Memleket Hikayeleri-3 Kız 1 Ana" adlı sinema filmlerinde rol aldığı öğrenildi.

2

Haberin Devamı