Magazin Genç oyuncuyu 30 kişi öldüresiye dövdü

Genç oyuncuyu 30 kişi öldüresiye dövdü

Paylaş
Genç oyuncuyu 30 kişi öldüresiye dövdü

Ulusal televizyon kanallarında yayınlanan Doktorlar, Arka Sokaklar, Aşk Oyunu, Dedektif, Büyük Buluşma ve Pis Yedili gibi dizilerde rol alan oyuncu 31 yaşındaki Özgür Tekin Seçen, tatil için geldiği memleketi İzmir'in Kiraz İlçesi'nde bir grubun saldırısı sonucu ağır yaralandı

Ödemiş Devlet Hastanesi’nde ameliyat edilen genç oyuncu, kendisine saldıran grubun amacının öldürmek olduğunu öne sürerek, hukuki yollardan mücadelede edeceğini söyledi.

Haberin Devamı

Memleketi Kiraz’a gelen genç oyuncu Özgür Tekin Seçen, yediği dayağın şokunu yaşıyor. 9 Ağustos Perşembe günü Kiraz’da İstiklal Mahallesi Hastane Sokak’ta üvey kardeşi ile birlikteyken saldırıya uğrayan Seçen, yaklaşık 30 kişilik bir grup tarafından dövülerek ağır yaralandı. Otomobiliyle yoldan geçen bir kadın sürücünün 155’i arayarak haber vermesi üzerine olay yerine gelen polisler, genç sanatçıyı yerde baygın halde buldu. Saldırdıkları iddia edilen grup ise polis gelmeden kaçtı. Ambulansla önce Kiraz Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Seçen, yapılan ilk müdahaleden sonra Ödemiş Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Seçen’in, vücuduna aldığı darbeler nedeniyle oniki parmak bağırsağı ve karaciğerinin zarar gördüğü belirlendi, ayrıca başına ve göz kapaklarındaki derin yaralara dikiş atıldı. Genç oyuncu, iç kanama şüphesi ve karnında biriken sıvı nedeniyle ameliyat edildi. Hayati tehlikeyi atlatan Seçen, halen yürümekte ve konuşmakta güçlük çekiyor.

Haberin Devamı

Tedavi altında bulunduğu Ödemiş Devlet Hastanesi’nde, yanında ağabeyi Ömer Uğur Seçen (33) ve annesi Latife Yaman (56) ile başından geçenleri DHA muhabirine anlatan Özgür Tekin Seçen, 8 Ağustos günü Kiraz Mustafa Kemal Atatürk Rekreasyon Alanı’nda üvey kardeşi S.C. (17) ile daha önceden aralarında husumet bulunan E.G.’nin tartışmaya başladığını söyledi. Tartışmayı kendi çabalarıyla ayıramayınca parkın güvenlik görevlisi ile polise durumu bildirdiğini anlatan Seçen, olayın büyümeden yatıştığını belirtti.

TERAVİHE GİTMEYE HAZIRLANIRKEN

Ertesi gün İstiklal Mahallesi Hastane Sokak’ta bulunan Kiraz Eğitim Bilim ve Kültür Derneği’nde iftara katıldıktan sonra teravih namazına gitmeye hazırlandığı sırada birkaç kişinin, "Bazı arkadaşlarımız sizinle tanışmak istiyor?" diyerek koluna girdiğini ve kolunu sıkmaya başladığını kaydeden Seçen şunları söyledi:
"Bu tür davranışlardan rahatsız olduğumu ve kolumu bırakmalarını söyledim. Bu sırada dernek müdürü ’Kötü arkadaşlar değillerdir, gidebilirsin’ deyince, kardeşim ile dernekten ayrıldık. 100 metre kadar uzaklaştıktan sonra 30 kişilik bir grup sopa ve demir çubuklarla saldırdı. Kardeşim S.C. Emniyet’e haber vermek için olay yerinden hızla koşarak uzaklaştı. Ben ise dayak yedim."
Kendisine saldıran grubun amacının dövmek değil öldürmek olduğunu ileri süren Seçen, bu kötülüğü yapanlarla tek tek hukuki yollarla mücadelede edeceğini söyledi.
Seçen’in ailesi de olayla ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Haberin Devamı


Adnan ERİŞ/ÖDEMİŞ (İzmir), (DHA)