Spor Gençlerbirliği, Ümit Özat ile yollarını ayırdı

Gençlerbirliği, Ümit Özat ile yollarını ayırdı

Paylaş
Gençlerbirliği, Ümit Özat ile yollarını ayırdı

Gençlerbirliği, teknik direktör Ümit Özat ile yollarını ayırdı

Süper Lig'de ilk 3 hafta sonunda 1 puan alabilen ve son maçında Fenerbahçe'ye 2-1 kaybeden Gençlerbirliği'nde Ümit Özat ile yollar ayrıldı. Gençlerbirliği, Ümit Özat ile yolların ayrıldığını resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile duyurdu.

İşte yapılan o açıklama:

İlk üç maçımızın ardından teknik direktörümüz Ümit Özat’la yaptığımız değerlendirmede karşılıklı olarak yolların ayrılmasında karar kıldık. Ümit Özat, Gençlerbirliği’nde yetişen, kulübümüzün en değerli isimlerinden biridir. Bize verdiği hizmetler ve her zamanki yapıcı tutumu için kendisine teşekkür ediyoruz. Ümit Hocamıza bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar diliyorum.

Murat Cavcav
Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı

OĞUL MURAT CAVCAV, BABASININ İZİNDEN GİDİYOR


Gençlerbirliği'nin efsane başkanı merhum İlhan Cavcav döneminde sıkça karşılaştığımız teknik direktör değişimi oğlu Murat Cavcav döneminde de devam ediyor. İlhan Cavcav 35 yıl başkanlığı yaptığı Gençlerbirliği'nde 42 farklı teknik direktörle çalışmıştı. Göreve İlhan Cavcav başkanken gelen Ümit Özat, oğul Murat Cavcav göreve geldikten sonra kulüple yollarını ayırmış oldu. Murat Cavcav'ın görev süresinde tıpkı babası gibi sıkça teknik direktör değişimine gidip gitmeyeceği merak konusu olurken Ümit Özat'ın daha henüz ligin 3. haftasında görevden almış olması ise gelecekle ilgili ipuçu veriyor gibi...

YENİ TEKNİK DİREKTÖR BELLİ OLDU


Ajansspor'un haberine göre; Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nde Ümit Özat'ın istifasının ardından; yeni teknik direktör belli oldu. Kırmızı-Siyahlı yönetim, deneyimli teknik direktör Mesut Bakkal ile prensipte anlaşmasına vardı. Bakkal'ın gün içerisinde Gençlerbirliği'ne imza atması bekleniyor. Öte yandan; geçtiğimiz sezon Sivasspor ve Kayserispor takımlarında görev alan 53 yaşındaki teknik adam, mucize gerçekleştirerek Sarı-Kırmızılı takımı Süper Lig'de tutmayı başarmıştı.

Haberin Devamı