Başakşehir “Gençlerin gelişimine katkı sağlayacak yeni kapılar açacağız”

“Gençlerin gelişimine katkı sağlayacak yeni kapılar açacağız”

Paylaş
“Gençlerin gelişimine katkı sağlayacak yeni kapılar açacağız”

“Gençlerin gelişimine katkı sağlayacak yeni kapılar açacağız”

İSTANBUL, (DHA) – Yeni Medya Akademisi, Gençlik Oyunları, Enez Gençlik Kampı gibi birçok alanda gençler için birbirinden farklı projeleri hayata geçirdiklerini dile getiren Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Başakşehirli gençlerin gelişimlerine katkı sağlayacak yeni kapılar açacağız” dedi.

Başakşehir’deki gençlere yeni kapılar açmaktan mutluluk duyduklarını belirten Başkan Kartoğlu, “Yeni Medya Akademimizde uygulamaya geçirdiğimiz Radyo ve YouTube akademileri ile genç yetenekleri medya sektörünün önemli isimleriyle bir araya getiriyor, iş ve kariyer kapılarını açıyoruz. Başakşehirimizin her noktasını teknolojiyle donatıyor, Başakşehir Living Lab İnovasyon ve Teknoloji Merkezimizde gençlerimizi teknolojiyle buluşturuyoruz” şeklinde konuştu.

“BAŞAKŞEHİR’E BİLGİEVLERİ ÇOK YAKIŞTI”

Başakşehir’in dört bir yanını bilgievleri ile donattıklarını söyleyen Başkan Kartoğlu, “Bilgievlerimizde gençlerimize birçok alanda eğitim vererek kişisel gelişimlerine katkı sağlıyoruz. Böylece gençlerimiz her alanda ve her konuda bilgi ve fikir sahibi olmuş oluyor. Gençlik Oyunları’yla birlikte her yıl binlerce genci spor, kültür–sanat, teknoloji ve sosyal sorumluluk alanlarında bir araya getiriyoruz. Hedeflerine emin adımlarla yürüyen Başakşehir’deki gençlerle her zaman gurur duyuyoruz” dedi.

Haberin Devamı