Türkiye (Son Dakika) Gençlerin ölümünde intihar şüphesi!

Gençlerin ölümünde intihar şüphesi!

Paylaş
Gençlerin ölümünde intihar şüphesi!

İstanbul Fatih'te bir lisede okuyan Ahmet Demir (21) ile Sude Yiğiter (19) Sarıyer Kireçburnu'nda denize düşen otomobilde hayatlarını kaybetti. Polis, gençlerin intihar etmesi ihtimali üzerinde duruyor

İstanbul Fatih’te bir lisede okuyan 21 yaşındaki Ahmet Demir ile 19 yaşındaki Sude Yiğiter, otomobil kiralayarak İstanbul turuna çıktı. 2 genç daha sonra otomobille Sarıyer Kireçburnu sahiline gitti.

Haberin Devamı

İkili, burada denize doğru park ettikleri otomobilin içinde sohbet etmeye başladı. Ancak aracın el freni boşaldı. Otomobil, kayarak denize düştü.

Ahmet Demir ve Sude Yiğiter eve dönmeyince aileleri çocuklarını aramaya başladı. Aileler, telefonları da yanıt vermeyince karakola giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Polis, otomobilin GPS kayıtlarını inceledi ve Kireçburnu sahili yakınlarında olduğunu tespit etti.

Kaybolduktan 18 saat sonra dalgıç polisler tarafından denizden çıkarılan otomobilde, intihar etmiş olma ihtimalleride soruşturulan Demir ve Yiğiter’in cesetleri bulundu.

Demir’in aracın arka camını kırarak çıkmaya çalıştığı belirlendi.

Ahmet Demir’in cenazesi, dün Fatih Camii’nde kılanan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Sude Yiğiter de Tekirdağ’da defnedilecek.

Haberin Devamı

Ailenin tek çocuğu Yiğiter’in, 14 yıl önce babasını kaybettiği öğrenildi.

SON ANLAR

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer43254","43254","201603","43254-.jpg","1", "0","2 kişiye mezar olan araç denize böyle uçtu");



Otomobilin denize düşme anı güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Polis, ölen gençlerin birlikte intihar ettiği iddiasını değerlendiriyor.

Habertürk