Yaşam Gençliğin Türkiyesi Geleceği Yönetecek!

Gençliğin Türkiyesi Geleceği Yönetecek!

Paylaş
Gençliğin Türkiyesi Geleceği Yönetecek!

Geleceğe yön verecek 3000 şanslı genç seçildi, yeni gençlik hedefleri Genç Türkiye Zirvesi'nde belirlenecek

“Genç Türkiye Zirvesi” 23-24-25 Mayıs 2013 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda, “İnovatif Düşün Geleceği Yönet” ana teması ile bu sene 2.kez yapılacak. Onbinlerce başvuru içerisinden seçilen 3.000 stratejik vizyon sahibi genç; sivil toplum kuruluşları, iş dünyası temsilcileri, sanatçılar, yazarlar, gazeteciler ve bakanlar ile bir araya gelecek.

Haberin Devamı

İnfoloji tarafından düzenlenen Genç Türkiye Zirvesi; Yıldız Teknik Üniversitesi öncülüğünde, T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, İstanbul Sanayi Odası, Türkiye İhracatçılar Meclisi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı birikimi ve iş birliği ile gerçekleştirilecek.

Genç Türkiye, Sponsorlarıyla Buluştu

Gençliğin yeni vizyonunun belirleneceği Genç Türkiye Zirvesi 2014’te: “Türkiye’nin Çıkış Yolu: İnovasyon” oturumu HUAWEI, “Stratejik Sektörler: Savunma, Uydu ve Uzay Teknolojileri” oturumu TAI, “Kentsel Dönüşüm ve Yaşanabilir Türkiye” oturumu Emlak Konut, “Ulaşım Teknolojileri ve Denizcilik” oturumu Metro Turizm, “İnovasyon Ekonomisi” oturumu Ortadoğu Grup sponsorluğunda düzenlenecek. Ayrıca Spor TOTO, İGDAŞ, Secret CV, Hürriyet, Posta Gazetesi, Best FM, haber7.com ve paylas.com gibi önemli markalar da Zirve’nin sponsorları arasında.

Haberin Devamı

Yeni Vizyonu Belirleyecek Konuklar Duyuruluyor

Zirve’de gençlerle buluşacak isimlerden bazıları: Zirve Koordinatörü Muhammed Atilla Sevim, YTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Savunma Sanayi Müsteşar Yardımcısı Dr. Faruk Özlü, IBM Türkiye Genel Müdürü Isabel Gomes Cagigas, Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerem Alkin, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü Prof. Yalçın Karayağız, Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ve İETT Genel Müdürü Hayri Baraçlı.

Genç Türkiye Ödülleri Sahiplerini Bulacak

Genç Türkiye Zirvesi’nde ilk defa; kültür, sanat ve bilimin yüceltilmesi için çalışan kişileri veya kurumları, onurlandırmak amacıyla verilecek “Genç Türkiye Ödülleri” de sahiplerini bulacak. İnovasyon, Kentsel Dönüşüm, Ulaşım Teknolojileri, Stratejik Sektörler, Mühendislik Bilimleri, Sağlık Bilimleri ve Kültür Sanat Ödülleri olmak üzere 7 kategoride toplam 14 ödülle birlikte etkinliğe katkıları ile öne çıkan isimlere de “Genç Onur Ödülleri” verilecek.

Haberin Devamı

Kültürel ve Sanatsal Faaliyetler Gençlerle Buluşuyor

Gençliğin Türkiyesi’nin konuşulacağı Zirve; Oktay Sinanoğlu ile imza günü, ünlü sanatçı Tuluyhan Uğurlu’nun piyano dinletisi ve özellikle İstanbul dışından katılımcılar için planlanan Miniatürk, Boğaz Turu ve YTÜ Davutpaşa Kampüs gezisi gibi önemli kültürel ve sanatsal faaliyetler ile de göz dolduracak.