Gündem Gençlik merkezinde bir ilk gerçekleşti

Gençlik merkezinde bir ilk gerçekleşti

Paylaş
Gençlik merkezinde bir ilk gerçekleşti

Ayvalık Gençlik Merkezlerinde bir ilk olarak "Merkezimizde Sen Varsın- Siz De Su Altı Dünyasına Güvenli Bir Başlangıç Yapabilirsiniz " sloganıyla 14-25 yaş arası gençlerimize ücretsiz olarak verilecek

Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Ayvalık Gençlik Merkezinde Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu'nun CMAS tüplü dalış eğitimleri ve Su Altı Fotoğrafçılık Eğitimleri Ayvalık Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü ve Körfez Diving Center arasında yapılan protokol ile Gençlik Merkezlerinde bir ilk gerçekleşti. "Merkezimizde Sen Varsın- Siz de Su Altı Dünyasına Güvenli Başlangıç Yapabilirsiniz " sloganıyla 14-25 yaş arası gençlere ücretsiz olarak verilecek.
Spor salonu içerisinde boş bir alan cimnastik çalışmalarına uygun minder ve aletlerle dizayn cimnastik salonu yapıldı. Spor salonunda her yaş kategorisinde çocuklara tüm branşların temeli oluşturan cimnastik eğitimi verileceği salonumuzda çalışmalar Cimnastik Antrenörü Ali ÇAMLIBEL tarafından yaptırılacak.

Açılışa, Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, AK Parti İlçe Başkanı Hakan Kayaalp, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü M.Cem Hamzaoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Ayvalık Gümrük Müdürü M.Salih Arık , Ayvalık Liman Başkanı Hüseyin Demir, antrenörler, aile ve sporcular katıldı.