Spor Genel Kurul'da şikeye af çıkmadı

Genel Kurul'da şikeye af çıkmadı

Paylaş
Genel Kurul'da şikeye af çıkmadı

TFF olağanüstü genel kurulunda yapılan oylama sonucunda, haklarında şike ve teşvik primi iddiası bulunan kulüplere uygulanması muhtemel yaptırımların, bir kereye mahsus olarak değiştirilmesi kabul edilmedi

TFF’den yapılan açıklamaya göre, Sheraton Otel’deki genel kurul toplantısı saat 11.00’de başladı.

Genel kurulda, haklarında şike ve teşvik primi iddiası bulunan kulüplere uygulanması muhtemel yaptırımların değiştirilip, değiştirilmemesinin görüşüleceği ve karara bağlanacağı kaydedildi.

NİHAT ÖZDEMİR: SORUŞTURMA 11-12 KULÜBE ULAŞABİLİR

MEHMET ALİ AYDINLAR İSTİFA MI EDECEK?

GÜNEŞ: KİRLİ SUYU TEMİZLEMEK GEREKİR

Genel Kurul’da yarın çoğunluğun sağlanamaması halinde ikinci toplantının aynı gündemle, delege tam sayısının asgari üçte biri ile 27 Ocak Cuma günü aynı saatte; ikinci toplantıda da çoğunluk sağlanamadığı takdirde üçüncü toplantının aynı gündemle, çoğunluk aranmaksızın 3 Şubat Cuma günü aynı saatte yapılacağı bildirildi.

58. MADDE DEĞİŞTİRİLMEDİ

TFF olağanüstü genel kurulunda yapılan oylama sonucunda, haklarında şike ve teşvik primi iddiası bulunan kulüplere uygulanması muhtemel yaptırımların, bir kereye mahsus olarak değiştirilmesi kabul edilmedi.

İKİ BAŞKAN YUMRUKLAŞTI

Genel kurul salonundan toplantı salonuna geçen Kulüpler Birliği ile TFF Yönetimi toplantısına Orduspor Başkanı Nedim Türkmen ile Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı damgasını vurdu. İkili arasında kavga çıktığı öğrenildi...

Nedim Türkmen ve Kenan Yaralı toplantı sırasında kendi aralarında tartışmaya başladı. Kenan Yaralı'nın Türkmen'i "Çok fazla konuşuyorsun" sözleri ile uyarması üzerine, tartışma daha da alevlendi.

Diğer kulüp başkanlarının araya girerek olayın daha fazla büyümesini engellendiği belirtildi. Toplantının son bölümünde yaşanan bu gelişme üzerine kulüp başkanları toplantı salonunu terketti ve yeniden genel kurul salonuna geldiler.

Haberin Devamı