Dünya Genelevde tuzak

Genelevde tuzak

Paylaş
Genelevde tuzak

Almanya'nın ünlü genelev patronlarından Bert Wollersheim'ın, futbolcu ve işadamı müşterilerini gizlice kaydederek şantaj yaptığı ortaya çıktı...

Almanya’nın Düsseldorf kentinde ülkenin en ünlü genelevlerine dev bir operasyon düzenlendi. Bir yıl boyunca genelevleri izleyen polis; aralarında TV yıldızları, ünlü futbolcular, milyoner iş adamları, hatta bir Alman prensin bulunduğu müşterilere şantaj yapıldığını ortaya çıkardı.

Polisin bulgularına göre uyuşturucu verilen müşteriler hayat kadınları ile görüntüleniyordu. Genelev çalışanları astronomik faturalar çıkardıkları müşterilerini hesabı ödememeleri durumunda afişe etmekle tehdit ediyorlardı.

Operasyonun merkezinde ise renkli hayatı ile tanınan “Red Light Kralı” lakaplı genelev patronu Bert Wollersheim (61) var.

RETHEL 77 adlı genelevin patronu olan Wollerstein, ortağı Thomas Miheliç (47) ve Türk kökenli yardımcısı Oğuz Gökoğlu (31) ile birlikte gözaltına alındı.

Polise tanıklık yapan hayat kadınlarının anlattıklarına göre bazı müşterilerin içkilerine “tecavüz hapı” olarak anılan ilaçtan katılıyordu. Müşteriler kendilerinden geçtikten sonra kredi kartları alınıyor ve sahtecilik konusunda eğitilen çalışanlar tarafından birçok harcama yapılıyordu. Genelevde kokain kullanılıyor ve reşit olmayan hayat kadınları çalıştırılıyordu. Müşterilere bir gecede 22 bin euroya varan faturalar çıkarıyordu. Alman polisi soruşturma sırasında 17 kişiye gizlice ilaç verildiğini tespit etti. Baskının ardından 40 kişi daha polise ulaşarak kendilerinin de kurban olduğunu söyledi.

23 yaşındaki Gattin Sophia ile evli olan Bert Wollersheim’ın önceki eşinden bir kızı ve bir oğlu var

MİLLİYET

Haberin Devamı