Spor Genk Beşiktaş maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Genk Beşiktaş maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Paylaş
Genk Beşiktaş maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Genk Beşiktaş maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda? Özellikle Beşiktaşlı taraftarlar, bu soruyu bugünlerde sıklıkla soruyor. Avrupa Ligi'nde son sırada yer alan Kara Kartallar'ın sahadan galip ayrılması şart... İşte detaylar...

UEFA Avrupa Ligi'nde I Grubu'nda son sırada bulunan Beşiktaş, kendi evinde 4-2 yenildiği Genk ile bu sefer deplasmanda karşılaşacak. Siyah-Beyazlı ekibin ne yapıp ne edip bu maçtan galip ayrılması şart yoksa bir üst tura çıkma ihtimali azalacak. Genk ise planlarını bu kritik maçtan 3 puan ayrılıp liderlik üstüne kurmuş durumda...

Haberin Devamı

GENK BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN? HANGİ KANALDA?

Genk Beşiktaş maçı 8 Kasım Perşembe akşamı saat 20.55'te Genk'te bulunan Cristal Arena'da oynanacak. Karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonundan hakem Tobias Stieler yönetecek. Mücadeleyi beIN SPORTS 1 kanalı naklen yayınlayacak.

BEŞİKTAŞ KARA BULUTLARI DAĞITMAK İSTİYOR

Bu sezon yer aldığı 2 kulvarda da beklentilerin altında kalan Siyah- Beyazlılar, eski parlak günlerini arıyor... Teknik direktör Şenol Güneş’in yönetiminde ilk kez bu kadar büyük düşüş yaşayan Kara Kartal, ligde 1-0 kaybettiği Başakşehir maçının ardından Avrupa’da Genk’le oynayacağı karşılaşmaya yara sarmak için çıkacak. Dün yapılan takım çalışması öncesinde oyuncularını etrafına toplayan teknik direktör Şenol Güneş’in, Belçika ekibiyle deplasmanda oynayacakları karşılaşmadan mutlak galip ayrılmaları gerektiğini ilettiği kaydedildi.

Haberin Devamı

OYUNCULARDAN ORTAK KARAR

Son dönemlerde takımdan ayrılan yıldızların yerine alınan isimlerden beklediği kadar verim alamayan Güneş, Vodafone Park’ta 4-2 kaybettikleri Genk’i bu kez devirip kulübün üzerinde dolaşan kara bulutları dağıtıp cumartesi günü Sivasspor’la oynayacakları karşılaşma öncesinde moral depolamayı hedefliyor. Güneş’in uyarılarına ek olarak alınan kötü sonuçlar sebebiyle kendi aralarında da toplantı yapan futbolcuların, olumsuz gidişatı değiştirmek için Genk karşısında ellerinden gelenin fazlasını yapıp ekstra motivasyonla oynama konusunda fikir birliğine vardığı öğrenildi.

UMUTLAR SONUCA BAĞLI

Takımdaki olumsuz gidişat sebebiyle taraftarın hedefi haline gelen yönetim de takımdan Genk karşısında galibiyet bekliyor. I Grubu’nda 3 maç sonunda 1 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak 3 puanla 4. sırada bulanan Kara Kartal’ın üst tur umutlarını sürdürebilmek için bu karşılaşmayı kazanması gerekiyor. Genk’in ardından 29 Kasım’da Sarpsborg deplasmanına gidecek olan Beşiktaş, gruptaki son maçını Vodafone Park’ta 13 Aralık’ta Malmö karşısında oynayacak.