Spor Gerard 2 yıl daha Liverpool'da

Gerard 2 yıl daha Liverpool'da

Paylaş
Gerard 2 yıl daha Liverpool'da

Yaklaşık 15 yıldır Liverpool'da oynayan İngiliz orta saha oyuncusu Gerard, sözleşmesini uzattı

İngiltere Milli Takımı’nın ve İngiltere Premier Ligi takımlarından Liverpool’un orta saha oyuncusu Steven Gerard, kulübüyle olan sözleşmesini 2015 sezonu sonuna kadar uzattı.

Haberin Devamı

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre 1998 yılında başladığı profesyonel kariyerinde Liverpool’dan başka takımda forma giymeyen Gerard, gelecek sezonun sonunda bitecek kontratını bir yıl daha uzattı.

33 yaşındaki futbolcu, sezon öncesinde kontratını yenilemesi sayesinde yalnızca futbola odaklanabileceğini belirterek, "Uzun süredir buradayım ve benim için çok büyük bir gün. Ailem ve kendim için çok mutluyum.

Herkes bunun, benim için ne anlam ifade ettiğini biliyordur" ifadesini kullandı. Futbola 7 yaşında Liverpool’da başlayan Gerard, 15 yıllık profesyonel kariyeri boyunca 630 kez giydiği kırmızı-beyaz formayla 159 gol attı.

2001 yılında UEFA, 2005 yılındaysa Şampiyonlar Ligi kupasını kaldıran Gerard, İngiltere Milli Takımı formasını ise 102 kez terletti. Gerard, milli takım formasını 100’ün üzerinde giyen 7 İngiliz futbolcu arasında bulunuyor.

Haberin Devamı

AA