Spor 'Gerekirse sağ bekte de oynarım'

'Gerekirse sağ bekte de oynarım'

Paylaş
'Gerekirse sağ bekte de oynarım'

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Hamit Altıntop, yabancı sınırlaması nedeniyle bu sezon sağ bekte de oynama ihtimaliyle ilgili soruya "Böyle bir ihtimal olacağını sanmıyorum. Böyle bir şey olursa da elimden geleni yaparım" dedi

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Hamit Altıntop, sarı kırmızılı takımın kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

İlk hedefimiz Süper Kupa diyen Hamit Altıntop, "İki sene şampiyon olduktan sonra diğer takımlar bizim maçlara daha motive olacaklardır. Şampiyonluğu daha çok isteyeceklerdir. Biz de performansımızı artırmak istiyoruz. İyi bir grup olduğumuzu düşünüyorum. Çok ilginç bir sezon geçecek. Şampiyonlar Ligi için konuşmak çok erken. Önce Süper Kupa maçı ve lig var. Kupayı almak istiyoruz" diye konuştu.

Yabancı sınırlaması nedeniyle bu sezon sağ bekte de oynama ihtimaliyle ilgili soruya cevap veren Hamit Altıntop, "Böyle bir ihtimal olacağını sanmıyorum. Böyle bir şey olursa da elimden geleni yaparım. Ben kendi işime konsantre olmak istiyorum. Yabancı sınırlaması konusu büyüklerimizi ilgilendiriyor. Takım için ve Türkiye için tercihlerini kullanırlarsa sevinirim" dedi.

Haberin Devamı

'EMRE CAN ÇOK YETENEKLİ'

Galatasaray’ın Bayern Münih’ten transfer etmek istediği eski takım arkadaşı Türk asıllı futbolcu Emre Can hakkında görüşlerini dile getiren Hamit "Emre Can çok yetenekli. Spekülasyonlar ne derece doğru bilmiyorum. Kendini geliştirirse her takıma faydalı olabileceğini düşünüyorum. Her takımda oynayabilir" dedi.

Serhan TÜRK/BLED,(DHA)