Manavgat Gezici oyun evi sevinci

Gezici oyun evi sevinci

Paylaş
Gezici oyun evi sevinci

Gezici oyun evi sevinci

MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Belediyesi'nin çocukların kreş eğitimi alması ve eğlenebilmesi amacıyla hayata geçirdiği 'Gezici Oyun Evi Otobüsü' Hatipler Mahallesi'nde eğitim-öğretim gören çocukları bir araya getirdi.

Hatipler Mahallesi'nde konuşlanan 'Gezici Oyun Evi Otobüsü'nde 'İyilik ve Yardımseverlik' adlı oyun sahnelendi. Oyunu Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de çocuklar ve aileleriyle izledi. Tiyatro oyunu ve palyaço gösterisini izleyen çocuklar keyifli anlar yaşadı. Aileler, çocuklarının çok eğlendiğini belirterek, Başkan Şükrü Sözen'e teşekkür etti.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yarınların teminatı olan çocuklarla bir araya gelmenin ve onları mutlu etmenin önemine vurgu yaptı. Başkan Şükrü Sözen, "Manavgat Belediyesi'nin imkanlarını kentimizde yaşayan bütün çocuklara uzak-yakın demeden götürmeye devam edeceğiz. Hatipler Mahalle'mizde çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmak bizim içinde heyecan verici bir andı. Gezici Oyun Evi Otobüsü'müz, bütün çocuklarımıza unutulmaz anlar yaşatmaya devam edecek. Bu vesile ile bütün çocuklarımıza umut dolu yarınlar diliyorum. Manavgat Belediyesi çocukların yüzündeki tebessümde var olmaya devam edecektir" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı