Merkez Gıda sektörü, fuarda buluşacak

Gıda sektörü, fuarda buluşacak

Paylaş
Gıda sektörü, fuarda buluşacak

Gıda sektörü, fuarda buluşacak

MERSİN, (DHA)- MERSİN'de, gıda sektörünün paydaşları 7-10 Kasım tarihlerinde düzenlenecek Gıda, Gıda Teknolojileri ve Paketleme Fuarı'nda bir araya gelecek.
Mersin CNR Expo Yenişehir Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Mersin Fooddays - Mersin Gıda, Gıda Teknolojileri ve Paketleme Fuarı, yerli ve yabancı 100’den fazla firmanın 10 binlerce ürüne sahne olacak. Bu yıl 9’uncusu düzenlenen Akdeniz’in en büyük gıda fuarı Mersin Fooddays, Türkiye’nin gıda üretimi ve ihracatında önemli bir yeri olan Mersin’de tüm gıda sektörü paydaşlarını bir araya getirecek. Narenciye, dondurulmuş gıda, balık, zeytinyağı, baharat, tahin ve bakliyat ürünlerinden hazır gıdaya yüzlerce ürünün tanıtılacağı Mersin Fooddays, sektörün ve bölgenin en önemli buluşma noktası olacak.

YENİ PAZARLAR KEŞFEDİLECEK
15 bin metrekarelik alanda sektörün tüm taraflarının tek çatı altında buluşacağı fuarda, 100’den fazla yerli ve yabancı firmanın 10 binlerce ürünü sergilenecek. Yeni pazarların keşfedilerek, sektörün dış pazarlarda daha fazla söz sahibi olmasına katkı sağlayacak olan fuar, aralarında Orta Doğu, Güney Afrika, Bağımsız Devletler Topluluğu, KKTC, Doğu Avrupa ve Arap Ülkeleri’nin de olduğu sektör profesyonellerini ağırlayacak. Fuarı 10 bini aşkın kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı