Türkiye (Son Dakika) Girdiği evde mahsur kalan hırsızı polis kurtardı

Girdiği evde mahsur kalan hırsızı polis kurtardı

Paylaş
Girdiği evde mahsur kalan hırsızı polis kurtardı

Gaziantep’te hırsızlık maksadıyla girdiği evde mahsur kalan adamı polis kurtardı

Olay, dün sabah saatlerinde Şahinbey ilçesi Güneş Mahallesi 46 nolu sokakta bulunan bir evin ikinci katında yaşandı. İki hırsız, şehir dışında olan Halil K.’ye ait eve geldi.

POLİSİ ARADILAR


İsminin B.T. olduğu öğrenilen kişi yanlarında getirdiği, ucunda kanca bulunan demir boru yardımıyla balkona tırmanarak eve girdi. Evde çıkan gürültüyü duyan alt kattaki Suriye uyruklu kiracılar, durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen Şahinbey Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, evin çevresini sardı.


POLİSİ GÖRÜNCE EVE SAKLANDI


Polis ekipleri hırsızı ararken, B.T. ise kilitli olması nedeniyle kapıdan çıkamadı. Eve saklanan B.T., evin önündeki polisler nedeniyle dışarı da çıkamadı. Bir süre evden polisleri gözetleyen şahıs, ekiplerin balkondaki kancayı fark edip alması üzerine evde mahsur kaldı.


İTFAİYE MERDİVENİ İLE ÇIKARILDI


Evden çıkamayacağını anlayan B.T., bir süre sonra ortaya çıktı. Bunun üzerine polis ekipleri evde mahsur kalan B.T. için itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Şahıs, çağrılan itfaiyenin merdiveni ile evden çıkarılarak gözaltına alındı. Sorgulanmak üzere Şahinbey Emniyet Müdürlüğüne götürülen B.T. ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Öte yandan, B.T. ile birlikte hırsızlık yapacakları iddia edilen eve giden diğer şahsın polislerin geldiğini görünce kayıplara karıştığı iddia edildi. Şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Haberin Devamı