Spor Giresunspor - Fenerbahçe (Maç özeti)

Giresunspor - Fenerbahçe (Maç özeti)

Paylaş
Giresunspor - Fenerbahçe (Maç özeti)

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Başakşehir'i eleyerek tüm dikkatleri üzerine çeken Giresunspor, çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe'yle karşı karşıya geldi. Fenerbahçe son dakikada bulduğu golle maçtan 2 - 1'lik skorla galip ayrıldı

MAÇ ÖZETİ

90+3. DK: GOL! Fenerbahçe Fernandao'yla penaltıdan golü buluyor. 2 - 1

86.DK: Sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Jones Carioca ortasını penaltı noktasının sol tarafına doğru gönderiyor. Batuhan Altıntaş üzerine gelen bu topu kafa ile altıpas alanına doğru hareketlenen arkadaşı Henrique Almeida'ya indiriyor. Henrique Almeida topla buluşuyor ve düzelterek vuruşunu yapıyor. Meşin yuvarlak filelerle buluşuyor ancak golcü oyuncunun pozisyonu ofsayt.

80.DK: Fenerbahçe'de Mehmet Topal rakibi Jones Carioca'ya yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.

72.DK: GOL! Giresunspor golü buluyor. 1 - 1

62.DK: Mathieu Valbuena'nın pası ile ceza yayı sol tarafında topla buluşan Aatif Chahechouhe sağ ayağı ile vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor.



58.DK: Akın Çorap Giresunspor'da Abdülkerim Bardakçı rakibi Fernandao ile girdiği tartışma sonrasında sarı kart görüyor.

52.DK: Giresunspor Dodo'yla penaltıdan yararlanamıyor.

49.DK: Caner Arıcı sağ kanatta rakibi Aatif Chahechouhe'yu geçerek yerden ortasını penaltı noktasının sol tarafına doğru gönderiyor. Batuhan Altıntaş bu topa kayarak vuruşunu yapıyor ancak top savunmadan geri geliyor.

46.DK: İkinci yarı başladı

45.DK: İlk yarı sona erdi. Giresunspor 0 - 1 Fenerbahçe

41.DK: Fernandao'nun pası ile ceza yayı gerisinde topla buluşan Aatif Chahechouhe yerden şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor.

34.DK: Ev sahibi ekip gole çok yaklaşıyor. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Çağlar Birinci ortasını altıpas çizgisine doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Aykut Demir kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin hemen üzerinden dışarı gidiyor.



26.DK: GOL! Fenerbahçe, Mehmet Topal ile öne geçiyor! Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Hasan Ali ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Elif Elmas meşin yuvarlağı kafa ile uzak direğe doğru yönlendiriyor. Gelen topa yükselen Mehmet Topal kafa vuruşunu yapıyor ve topu sol üst köşeden filelerle buluşturuyor.

20.DK: Topla birlikte ceza yayı sol çaprazına sokulan Jones Carioca şansını deniyor ancak meşin yuvarlak kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.

12.DK: Orta alanda topla buluşan Mehmet Topal ileri uca doğru havadan uzun oynuyor. Savunmanın geri pası kısa düşünce araya Hasan Ali giriyor ve altıpas sol çaprazında vuruşunu yapıyor ancak kaleci Ahmet Şahin gole izin vermiyor.

2.DK: Fenerbahçe'de Oğuz Güçtekin orta saha mücadelesinde rakibi Recep Aydın'a yaptığı sert faul sonrasında sarı kart görüyor.

1.DK: Maç başladı. Her iki takıma da başarılar


Aykut Kocaman'dan Ozan Tufan açıklaması


Giresunspor'un ilk 11'i:

Ahmet, Caner, Aykut, Abdülkerim, Çağlar, Dodo, Recep, Murat, Jones, Dialiba, Batuhan

Fenerbahçe'nin ilk 11'i:

Kameni, Isla, Neustadter, Josef, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Oğuz Kağan, Aatıf, Samed, Fernandao, Elif Elmas


AKIN ÇORAP GİRESUNSPOR KUPADA FORMDA


Ziraat Türkiye Kupası'na 3. turdan dahil olan Giresunspor, sırasıyla Cizrespor, Menemen Belediyespor, Aytemiz Alanyaspor ve Başakşehir'i kupanın dışına iterek çeyrek finale yükselmeyi başarmıştı.

Kupaya 5. turdan dahil olan Fenerbahçe, Adana Demirspor'u 6-0 mağlup ederek 4. tura adını yazdırmıştı. Ardından İstanbulspor ile eşleşen Sarı-Lacivertli ekip deplasmanda 1-0, sahasında ise 2-0 kazanarak, çeyrek finale yükselmeyi başarmıştı.

Haberin Devamı