Spor Giresunspor, gelecek için altyapıya önem veriyor

Giresunspor, gelecek için altyapıya önem veriyor

Paylaş
Giresunspor, gelecek için altyapıya önem veriyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da, kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, kulübün altyapısında bulunan oyuncuların Giresunspor'a gelecekte çok iyi hizmet edeceğine inandığını söyledi.

Bozbağ, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, altyapıda yetişen ve profesyonel olma şansı bulan oyuncuları tebrik etti.

Kulüp olarak altyapıya önem verdiklerini vurgulayan Bozbağ, şöyle devam etti:

"İnşallah buradaki çocuklarımız Giresunspor’un geleceği olacaklar. Çocukların yetişmesinde emeği olan altyapı hocalarıyla bu çocukları değerlendirerek üst yapı için bizi cesaretlendiren Erkan Sözeri hocamıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Bunlar kendi çocuklarımız ve Giresunspor’un zorlu lig maratonunda hem çalışkanlıkları hem duruşları hem de efendi davranışlarıyla profesyonel olmaya hak kazandılar ve bunun devamı da gelecek. Bu çocukların Giresunspor’a gelecekte çok iyi hizmet edeceklerine inanıyorum."

Kulüp başkanlığına devam edip etmemesi yönünde kamuoyunda konuşulduğunu dile getiren Bozbağ, "Şu anda anlaşmam olan oyunculara 725 milyar borcum var. Ben bu borcu ödemeden bir dahaki seneyi nasıl düşünebilirim ki? Devam edeceksem ben bu rakamı Giresunspor’un üstünden kaldırmadan nasıl devam edebilirim ki? Biz bunların hesabını yapıyoruz" dedi.

Bozbağ, Giresunspor’un yan dallarıyla PTT 1. Lig’e yakışan bir takım olduğunun altını çizerek, düşük bir bütçeyle 9’uncu sırada yer aldıklarını söyledi.

Giresun için Giresunspor’un çok önemli olduğuna dikkati çeken Bozbağ, daha önceden yaşanılan sıkıntılar olduğunu ancak şimdi gelinen noktanın ortada olduğunu anlattı.

"Bozbağ ve ekibinin son maçı olabilir"

Bozbağ, hafta sonu sahalarında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u konuk edeceklerini anımsatarak, "Bu maç Giresun’daki sezonun son maçı. Belki şahsımın da, yönetim kurulunun da çıkacağı son maç bu. Devam edersek zaten önümüzde uzun bir süreç var" ifadesini kullandı.

Teknik direktör Erkan Sözeri ise özellikle son dönemde altyapı maçlarını takip etme şansı bulduklarını ve takımların geleceğinin altyapıda olduğuna işaret etti.

AA

Haberin Devamı