Antalya Girişimci adayları sertifikalarını aldı

Girişimci adayları sertifikalarını aldı

Paylaş
Girişimci adayları sertifikalarını aldı

Girişimci adayları sertifikalarını aldı

ANTALYA (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi'nce gerçekleştirilen ve Antalya'da yaratıcılık, girişimcilik ve inovasyon kültürünü geliştirmeyi hedefleyen Muratpaşa İnovosyon Günleri'nde, ikinci eğitim dönemini tamamlayan girişimci ve girişimci adayları törenle sertifikalarını aldı.
Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi'nce (ASSİM) Antalya'dan katma değeri yüksek, özgün ve yenilikçi projeler ortaya çıkarmak, kentin yaratıcılık, girişimcilik ve inovasyon kültürünü yaygınlaştırmak hedefiyle gerçekleştirilen Muratpaşa İnovasyon Günleri'nde ikinci eğitim dönemi tamamlandı. Üç gün boyunca devam eden eğitim programı, 10 ayrı başlıkta düzenlenen 18 oturumda gerçekleştirilirken programını tamamlayan girişimci ve girişimci adayı, ASSİM'de törenle sertifikalarını aldı.
Sertifikaları takdim eden Muratpaşa Belediyesi Başkanvekili Hüseyin Sarı, “Muratpaşa Belediyesi olarak kentimize yeniliğin ve inovasyonun öncüsü olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz" dedi.
Törende sertifikasını alan Fatma Nur Doğan, eğitimlerin ardından bugün doğru yolda olduğuna, kararlarının, isteklerinin ve hayallerinin peşinden daha azimle gitmesi gerektiğine olan inancının kuvvetlendiğini söyledi.
EN İYİLER BELİRLENECEK
Muratpaşa İnovosyon Günleri'nde eğitim programlarının tamamlanmasıyla iş fikri sahiplerine, iş dünyası ile etkileşim, ön kuluçka, kuluçka ve ortak çalışma alanları, mentorluk, danışmanlık gibi desteklerin verileceği yeni dönem başlayacak. Bu destekleri alan girişimci adayları, eylül ayında, Muratpaşa İnovasyon Günleri final programına katılacak. Final programında, yenilikçi ve özgün fikirler iş insanlarıyla buluşacak ve oluşturulacak jüri en iyi iş fikirlerini belirleyecek.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı