İzmir 'Girişimcilere sıra dışı eğitimler' İTB ev sahipliğinde başladı

'Girişimcilere sıra dışı eğitimler' İTB ev sahipliğinde başladı

Paylaş
'Girişimcilere sıra dışı eğitimler' İTB ev sahipliğinde başladı

'Girişimcilere sıra dışı eğitimler' İTB ev sahipliğinde başladı

İZMİR Ticaret Borsası (İTB) iş birliğinde, İzmir Borsa Akademi çatısı altında, TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu olarak düzenlenen 'Girişimcilere sıra dışı eğitimler' konulu eğitim programının ilki gerçekleştirildi.

İzmir Borsa Akademi çatısı altında girişimci ve girişimci olmak isteyenlere yönelik hazırlanan ve 7 ay sürecek 'Girişimcilere sıra dışı eğitimler' konulu eğitim programlarının ilki Borsa Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Eğitmen Nuray Ekinci, kadın girişimcilere 'Girişimcinin profesyonel iletişim becerileri' isimli sunu gerçekleştirirken, Ceyda Övez ise 'Hibe ve teşvikler' sunumu ile hibe ve teşviklerde dikkat edilecek hususlara değindi.

Eğitim programının açılışında konuşan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İzmir Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) İcra Komitesi Başkanı Aysel Öztezel, "Kendi kendimizin devası olmak, işbirliği, güç birliği içinde olmak çok önemli. Biz bunu sizlerin sayesinde başardık. İnanıyorum ki başarılı, verimli, keyifli ve iş birliklerine, iletişim ağlarının güçlenmesine, dostlukların gelişmesine vesile olan bir eğitim sürecini hep birlikte gerçekleştireceğiz" dedi.

İzmir Ticaret Borsası Başkanlık Danışmanı Dr. Pınar Nacak ise bilginin erişiminin kolaylaştığı dijital çağda deneyim paylaşımına dayalı eğitimlerin oldukça önemli olduğuna dikkati çekerek, gerek gündelik yaşamda, gerekse iş hayatında ne kadar bilgi donanımı olursa o kadar fark yaratılacağına ve başarı sağlanacağına değindi. Eğitmenlerin, TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri olmalarının hem girişimci dayanışmasına örnek teşkil etmesi hem de aynı dilin konuşulduğu interaktif eğitim ortamı yaratılması açısından önemini vurguladı.

Eğitimlerin ikincisi aralık ayı içinde düzenlenecek.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı