Spor Gittiğine gideceğine pişman oldu

Gittiğine gideceğine pişman oldu

Paylaş
Gittiğine gideceğine pişman oldu

Bu kadını 'sözde taraftarlar' bu hale getirdi. Yüzüne şişe isabet eden kadının hali göreni isyan ettirdi

Beşiktaş-Bursaspor maçını izlemeye giden Beşiktaşlı kadın taraftar kafasına şişe yedi; kardeşi polisin coplu müdahalesine uğradığını söyledi. İki kardeş de maçın oynandığı dakikalarda önce hastane sonra da polis merkezindeydi.

Haberin Devamı

Çekmeköy'den Beşiktaş-Bursaspor maçını izlemeye giden Melda Mesut ve kardeşi Cüneyt Mesut maç öncesi çıkan olaylarda yaralandı. Polisin coplu müdahalesiyle karşılaştığını iddia eden Cüneyt Mesut, bu müdahale sonrasında yere düştüğünü ve bir süre yerde kaldıktan sonra taraftarların yardımıyla ayağa kalktığını anlattı. Cüneyt Mesut, bu sırada Bursaspor taraftarlarından birinin ablası Melda Mesut'un kafasına dolu bir bira şişesi attığını söyledi.

YÜZÜNE 26 DİKİŞ ATILDI

Olay sonrası ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Melda Mesut'un yüzünde tespit edilen 5 kesiğe 26 dikiş atıldı. Melda Mesut hastanedeki tedavisinin ardından Beşiktaş Polis Merkezi'ne giderek, Emniyetten, Bursaspor taraftarlarından şikayetçi olurken, kardeş Cüneyt Mesut da polislerden şikayetçi oldu.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer4113","4113","201012","4113-2.jpg");

İki kardeşin görüntüleri kameralara yansıdı. Yaralı kardeşinin peşinden koşan Melda Mesut, etraftakilerden yardım isterken görüntülendi. Bu görüntülerden sonra Melda Mesut'un başına atılan bir bira şişesi isabet etti. O da kardeşi gibi yaralandı.

Öte yandan çıkan olaylarda başına aldığı darbeyle yaralanan Bursaspor taraftarı Selim Ulukaya kaldırıldığı Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ayakta tedavi gördükten sonra taburcu oldu. Ulukaya tedavisinin ardından polis ekipleriyle birlikte ifadesinin alınması için Beşiktaş Polis Merkezi'ne götürüldü. Bu arada bıçakla yaralanan 2 Bursaspor taraftarının da hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak geceyi hastanede geçirecekleri öğrenildi.

Ümit TÜRK - Hasan YILDIRIM, İstanbulDHA