Magazin Gizem Karaca düğün tarihini verdi!

Gizem Karaca düğün tarihini verdi!

Paylaş
Gizem Karaca düğün tarihini verdi!

Hayati Tehlike filminin galasını izlemeye gelen Gizem Karaca düğün tarihini verdi

Hayati Tehlike filminin galası için, filmde rol alan Erkan Petekkaya ve Şato Arveladze gala gösterimine gelmezken diğer oyuncular Toygan Avanoğlu, Öznur Serçeler, Anıl İlter, Zeynep Şahin ve Altan Erkekli, kamera karşısında yerlerini aldılar. Gala gösterimini başlamadan önce açıklamalar yapan oyuncular, filmin bol kahkahalı geçeceğini söyledi.

Filmde konuk oyuncu olan Hakkı Bulut'un serzenişleri ise galaya damgasını vurdu. “Davet edilen her galaya geliyorum, beni hep çekiyorsunuz ama bir kez bile yayınlamadınız” diyen Bulut, basın mensuplarına da sitem etti.

SENEYE DÜĞÜN VAR

Gala gösterimini izlemeye gelen Gizem Karaca, yakın zamanda sevgilisi Kemal Ekmekçi'den aldığı evlilik teklifinin detaylarını paylaştı. “Güzel Köylüm dizisinin çekimlerinde tanıştık ve teklif tanıştığımız yerde Akyaka'da geldi. Ben de kabul ettim. Ama henüz kahveler içilmedi, kız isteme olmadı. Düğün tarihini de 2017 olarak düşünüyoruz” dedi.

SABAH SPORU İÇİN BELGRAT'A GİDİYOR

Yakın zamanda ekranlarda da olacağını ekleyen Gizem Karaca, setlerden fırsat buldukça sabah sporu için Belgrat'a gittiğini söyledi. “Kemal iş için İzmir'de oluyor ve bende ya tek yapıyorum ya da arkadaşlarımla gidiyorum” açıklamasını yaptıktan sonra filmi izlemek için salona girdi.

(Sözcü)

Haberin Devamı