Bilim - Teknoloji Gizemli cep göründü!
Paylaş
Gizemli cep göründü!

Şu sıralar belki de dünyanın en çok merak edilen cebi, bakın nerelerde ve nasıl ortaya çıktı...

Kış aylarında kayak için iyi mekanlardan biri olan Sun Valley, yılın bu aylarında Allen & Company konferansıyla öne çıkmaya başladı. Konferansın katılımcılarından biri olan Google'dan Eric Schmidt, Motorola'nın gizemli Moto X telefonunu kısa da olsa dünyaya gösterdi.

Schmidt, "telefonun doğası hakkında yorum yapmama izin yok" dese de Variety'den Rachel Abrams'a göre telefonu gizlemeye de çalışmadı. Cepten çeşitli fotoğraflar, Gary He ve Taylor Wimberly gibi kişilerin Twitter hesaplarında dünyayla paylaşıldı.

Haberin Devamı


Schmidt'in elindeki cep, beklenen Droid Ultra veya Maxx'a benzemese de şimdiye kadarki sızıntıları ve FCC diyagramlarını andırıyor. Yani Google yöneticisinin elindeki telefon, efsanevi Moto X'in ta kendisi olabilir.

Öte yandan, Moto X'in daha net görüntülendiği sızıntılar da ardı ardına gelmeye başladı. İşte onlardan ilki. Haberimizin ikinci sayfasında...


...Ve bir sızıntı daha!

AndroidPolice tarafından yayınlanan bu fotoğrafın, Moto X'e ait olduğu iddia edildi. Schmidt'in elindeki telefonun sadece arkadan görünmesi nedeniyle, iki resmin aynı telefona ait olup olmadığını söylemek biraz zor. Ancak daha önce konuşulanlara bakıldığında, AndroidPolice'in yayınladığı bu fotoğrafın gerçek olma ihtimalinin bir hayli fazla gibi göründüğünü söyleyebiliriz.

Haberin Devamı

Moto X, Motorola'nın Googe tarafından satın alındıktan sonra piyasaya sürülen en iddialı cep olacak; en azından beklentiler bu yönde. Nexus serisi ile başlayan, kısa süre önce Galaxy S4 ve HTC One'ın Google sürümleri ile devam eden saf Android furyasının yeni te >CHIP Online