Magazin Gladyatör yine İstanbul'da!

Gladyatör yine İstanbul'da!

Paylaş
Gladyatör yine İstanbul'da!

Gladyatör adlı filmle ülkemizde tanınan ünlü yıldız Russell Crowe özel bir uçakla bugün İstanbul'a geldi

Atatürk Havalimanı Genel Havacılık terminaline Almanya’dan kiralanan C 56 X tipi özel bir uçakla Paris yakınlarındaki LE- Bourget Havalimanı’ndan saat 17.00’de İstanbul’a gelen ünlü yıldız uçaktan inerken gazetecilere el salladı.

Russel Crowe daha sonra kalacağı otele gitmek için Genel Havacılık Terminali’nden ayrıldı.
Bilindiği gibi tarihi bir aksiyon filmi olan Gladyatör’de Russell Crowe, Joaquen Phoenix le başrolü oynamıştı. Filmin yönetmeni ise Ridley Scott olup 73. Akademi ödüllerinde En İyi Film Ödülü dahil, beş ödüle lâyık görülmüştü.Richard Harris gibi emektar oyuncuları da bünyesinde barındıran filmin çekimleri sırasında hayatını kaybeden Oliver Reed’in eksik planları bilgisayar hileleriyle tamamlanmıştı.

ÇANAKKALE KONULU FİLM

Gladyatör filmiyle büyük üne kavuşan, Akıl Oyunları filmiyle de zirveye çıkan Avustralyalı ünlü aktör Russell Crowe’un, Çanakkale Savaşı’nın konu edildiği ‘The Water Diviner’ filminde hem yönetmen hem oyuncu olarak izleyicinin karşısına çıkacağı öğrenildi.
Senaryosunu Andrew Knight ve Andrew Anastasios’un yazdığı Çanakkale filmi için Crowe görüşmelerini sürdürüyor. 2013 yılın sonlarına doğru çekimlerine başlanılması planlanan ‘The Water Diviner’ adlı filmde Çanakkale Savaşı sırasında kaybolan iki oğlunu arayan Avustralyalı bir babanın 1919’da Türkiye’ye gelişi konu edilecek.

Fear of Gods Films’ten Keith Rodger ile Hopscotch Features’tan Troy Lum ve Andrew Mason’un yapımcılığını üstleneceği film, Avustralya ve Türkiye’de çekilecek.

DHA

Haberin Devamı