YA DA...
1 adet mandalina 1 adet greyfurt 3 kaşık keçi yoğurdu veya light yoğurt veya 1 adet light kefir 2-3 cm taze zencefil 1 tatlı kaşığı chia tohumu veya keten tohumu 1 çay kaşığı tarçın 3-4 adet buz
1 adet mandalina 1 adet greyfurt 3 kaşık keçi yoğurdu veya light yoğurt veya 1 adet light kefir 2-3 cm taze zencefil 1 tatlı kaşığı chia tohumu veya keten tohumu 1 çay kaşığı tarçın 3-4 adet buz
1 adet limon 1 baş taze zencefil 1 çay kaşığı toz zerdaçal 1 çay kaşığı acı biber 1 bardak su
1 bardak 1 çay kaşığı karabiber ilave edilmiş domates suyu.
500 gram kabak 2 diş sarımsak 4-5 adet arpacık soğan 1 er tutam dereotu ve maydanoz 1 tatlı kaşığı pul biber 1 yemek kaşığı mercimek 3 su bardağı su Tarif: Soğan ve sarımsakları 1 tatlı kaşığı yağ ile yumuşatın. Kabakları gelişi güzel küçük parçalara ayırın. Tencereye koyduğunuz suyun içine kabakları, mercimek ve doğradığınız dereotunu atın. Suyu ekleyin. Pişince tüm malzemeleri blenderdan geçirin ve üzerine pul biber atın. Maydanoz ile süsleyerek servis edebilirsiniz.
½ bardak soya sütü, badem sütü veya laktozsuz süt 1 çay kaşığı toz zerdaçal 1 çay kaşığı toz zencefil 1 çay kaşığı toz tarçın Çok az miktarda karabiber Malzemelerin hepsini kaynatın, pişince üzerine sıcak su ekleyerek için.