Sağlık Göğüs kafesinden 2 santimlik iğne çıktı!

Göğüs kafesinden 2 santimlik iğne çıktı!

Paylaş
Göğüs kafesinden 2 santimlik iğne çıktı!

Denizli'de göğüs ağrısı şikayetiyle hastaneye giden Erkan Değirmenci’nin göğüs kafesinden 2 santimetre uzunluğunda iğne çıktı

Erkan Değirmenci’nin (33) bebeklik döneminde vücuduna girdiği sanılan ve organlarına zarar vermeyen iğneyle yıllarca yaşadığı ortaya çıktı.

Evli, iki çocuk babası izolasyon işçisi Erkan Değirmenci, geçen hafta göğüs ağrısı şikayetiyle özel hastaneye başvurdu.



SENELERCE ZARAR VERMEMEZİ MUCİZE



Yapılan kontrollerde göğüs kafesinde ne zaman ve ne şekilde girdiği bilinmeyen 2 santimetre boyunca iğne tespit edildi.

Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Namık Özkan tarafından ameliyat alınan Erkan Değirmenci’nin göğüs kafesindeki iğne ameliyatla çıkarıldı.

İğnenin hayati organlara önemli bir zarar vermeden hayatı boyunca vücutta nasıl kaldığı merak konusu olurken, hastanın bu zamana kadar herhangi bir sağlık sorunu yaşamaması da mucize olarak nitelendirildi.


BEBEKKEN GİRDİĞİ SANILIYOR


İğnenin vücuduna ne zaman girdiği ile ilgili annesinin bir tahmini olduğunu anlatan Erkan Değirmenci "Nasıl oldu da o iğne vücuduma girdi diye düşünürken, annem yeni doğduğum zamanlarda yastığa nakış işlerken beşikte kalan iğnenin bana temas edebileceği tahmininde bulunuyor. Çünkü annemin nakış yaptığı o gün hiç olmadığı kadar çok ağlamışım" dedi.
Ameliyatı gerçekleştiren Doç. Dr. Namık Özkan "Yapılan incelemelerde hastamızın vücudunda bir iğne olduğu tespit edildi, ameliyatla çıkardık. Hastamızın genel sağlık durumu şuan gayet iyi" diye konuştu.

Ramazan ÇETİN / DHA

Haberin Devamı