Magazin Gökçe Akyıldız ilk kez oğlunun fotoğrafını paylaştı

Gökçe Akyıldız ilk kez oğlunun fotoğrafını paylaştı

Paylaş
Gökçe Akyıldız ilk kez oğlunun fotoğrafını paylaştı

Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Songül karakteriyle hafızalarımıza kazınan genç oyuncu Gökçe Akyıldız mart ayında anne oldu. Gökçe Akyıldız oğlunun fotoğrafını ilk kez Instagram hesabında paylaştı

Geçen yıl temmuz ayında Mustafa Özyurt ile nikah masasına oturan genç oyuncu, mart ayında bir erkek bebek dünyaya getirdi.

Gökçe Akyıldız, haberi Instagram'da 'hoş geldin oğlum' yazarak paylaştığı fotoğrafla (üstteki fotoğraf) duyurmuştu.

Gökçe Akyıldız şimdi de Instagram hesabından oğlunun fotoğrafını paylaştı. İşte o fotoğraf...


GÖKÇE AKYILDIZ KİMDİR?


Gökçe Akyıldız, 30 Ekim 1992 tarihinde Sinop'ta dünyaya geldi. Dört çocuklu ailenin üçüncü çocuğu olan Gökçe Akyıldız, küçük yaşlardan bu yana oyunculukla ilgilendi. 2002 yılında henüz 10 yaşındayken Bir Tutam Baharat filminde Saimeisimli karakteri canlandıran Gökçe Akyıldız, ilk deneyimini bu şekilde gerçekleştirdi. Bir sonraki deneyimini Büyük Buluşma, Sırlar Dünyası ve Beşinci Boyut programlarında gerçekleştiren Gökçe Akyıldız, 2005 yılında artık deneyimli bir oyuncu olarak Zeynep dizisinde oynadı.


EZO GELİN DİZİSİNİN TEKGÜLÜ'YDÜ


2006 yılında Ezo Gelin dizisinde Tekgül karakterini canlandıran oyuncu, Parmaklıklar Ardında, Gazi ve Kollama dizilerinde de boy gösterdi.

Oyunculuk kariyerinin en önemli çıkışını ise Hayat Devam Ediyor dizisinde gerçekleştirdi. Bizim Okul ve Kötü Yol dizilerinde ise bu deneyimini pekiştirdi.

2013 yılında başlayan Fatih Harbiye dizisinde Aslı karakterini canlandıran Gökçe Akyıldız, 2014 yılında bu projeyi tamamladı.

Gökçe Akyıldız, 2017 yılının başından beri Atv ekranlarında yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisinde Songül karakterini canlandırdı.

Gökçe Akyıldız temmuz ayında Mustafa Özyurt ile evlendi.




Gökçe Akyıldız: Ahlaksız namus bekçileri!


Gökçe Akyıldız (Kırgın Çiçekler Songül) kimdir?

Haberin Devamı