Siyaset Gökçek: Adam bulamadılar Ekmel Bey'i aday yaptılar!
Paylaş
Gökçek: Adam bulamadılar Ekmel Bey'i aday yaptılar!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek: Adam bulamadılar Ekmel Bey'i aday yaptılar. Adam 27 sene Türkiye'de yaşamamış, doğmamış ama gelmiş şimdi başımıza cumhurbaşkanı olacak. Niye? Baronlar öyle istemiş. Niye? Yurtdışındaki güçler öyle istemiş...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Adam bulamadılar Ekmel Bey’i aday yaptılar. Adam 27 sene Türkiye’de yaşamamış, doğmamış ama gelmiş şimdi başımıza cumhurbaşkanı olacak. Niye? Baronlar öyle istemiş. Niye? Yurtdışındaki güçler öyle istemiş ama bu millet kendi içinden çıkmış Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ı cumhurbaşkanı olarak seçecektir" dedi.

Gökçek, Büyükşehir Belediyesi tarafından Kızılcahamam’da bu yıl ikincisi düzenlenen ve yaklaşık 10 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen iftar programında konuştu.
Genel seçimlerde Kızılcahamam’daki bazı köylerde oy oranlarının düşük çıktığını ifade eden Gökçek, şunları söyledi:

'BARONLAR ÖYLE İSTEMİŞ'

"Ama yine de bu köylerin önlerinde bir fırsat daha var. Önümüzde 10 Ağustos var. 10 Ağustos’ta Türkiye’nin Başbakanı’nı Türkiye’nin Cumhurbaşkanı yapacağız sizin dua ve desteklerinizle. Onun için az oy veren köyler üzülmesin, burada farklı parti filan da yok. Biliyorsunuz adam bulamadılar Ekmel Bey’i aday yaptılar. Adam 27 sene Türkiye’de yaşamamış, doğmamış ama gelmiş şimdi başımıza cumhurbaşkanı olacak. Niye? Baronlar öyle istemiş. Niye? Yurtdışındaki güçler öyle istemiş ama bu millet kendi içinden çıkmış Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ı cumhurbaşkanı olarak seçecektir."

AA

Haberin Devamı