Spor Gökhan Gönül yuvadan uçuyor!

Gökhan Gönül yuvadan uçuyor!

Paylaş
Gökhan Gönül yuvadan uçuyor!

Fenerbahçe ile sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi henüz yenilenmeyen yıldız futbolcuyla ezeli rakip Beşiktaş'ın ilgilendiği öne sürülmüştü. Gökhan'ın son talibi, Slaven Bilic'in çalıştırdığı İngiliz ekibi West Ham oldu. Ada ekibi, 3 sene için 10.5 milyon Euro'yu (33.4 milyon TL) gözden çıkardı

Şampiyonluk yarışında Beşiktaş’ın 5 puan gerisinde kalan Fenerbahçe’de, sezon sonunda büyük bir yaprak dökümü olacak. Özellikle de sözleşmesi bitecek oyuncularla. Bunlardan biri olan Gökhan Gönül’e yeni bir kontrat önerilmesi bekleniyordu. Ancak şampiyonluk şansının azalmasının ardından yönetimin öncelikleri değişti.

Haberin Devamı

Gökhan’a ilk talip olan kulüp, ezeli rakip Beşiktaş’tı. Milli sağ bekin adı Siyah-Beyazlılar ile anılırken, devreye Beşiktaş’ın eski teknik patronu Slaven Bilic girdi! Premier Lig’de müthiş bir sezon geçiren West Ham, bir yandan da önümüzdeki dönemin planlamasını yapıyor.

PRENSİP ANLAŞMASI TAMAM

İngiliz ekibinin, Bilic’in ısrarları sonucu transfer listesine Gökhan Gönül’ü de eklediği öğrenildi. West Ham, Gökhan’ın menaceri Ahmet Bulut ile ilk görüşmeyi yaparak, 3 milyon Euro imza parası, senelik 2.5 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme teklif etti! Pazarlıklar sonucu tarafların prensip anlaşmasına vardıkları kaydedildi. Bulut, daha önce yaptığı açıklamada Fenerbahçe ile görüşmeden, hiçbir kulübe imza atmayacaklarını söylemişti. (Fanatik)

Haberin Devamı