Gölbaşı Gölbaşı Belediyesi'nde devir teslim töreni yapıldı

Gölbaşı Belediyesi'nde devir teslim töreni yapıldı

Paylaş
Gölbaşı Belediyesi'nde devir teslim töreni yapıldı

Gölbaşı Belediyesi'nde devir teslim töreni yapıldı

Mehmet DEMİR/GÖLBAŞI(Ankara), (DHA)- ANKARA'nın Gölbaşı ilçesinde, eski belediye başkanı Fatih Duruay, seçimi kazanan MHP'li Ramazan Şimşek'e koltuğu devretti.
Cumhur İttifakı'nın MHP'li Başkanı Ramazan Şimşek, ilçe seçim kurulundan mazbatayı aldıktan sonra devir teslim töreni için belediyeye geldi. Başkan Şimşek, burada çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı. Başkanlık makamında gerçekleşen törende, Ramazan Şimşek çalışmalarından dolayı eski başkan Fatih Duruay'a teşekkür etti.
'FATİH BAŞKANI BIRAKMAK YOK'
Ramazan Şimşek, Gölbaşı'nın geleceği için çalışacağını belirterek, "Gölbaşı, 31 Martta çok güzel bir seçim geçirdi. Seçimlerde bize oy verenden de vermeyenden de Allah razı olsun. 1965 yılından bugüne Gölbaşı'na hizmetleri olan herkesten Allah razı olsun. Fatih Başkanı bırakmak yok; yine omuz omuza çalışacağız. İnşallah biz de Gölbaşı'mıza hizmete devam edeceğiz. İlçemiz nüfusu ve yüzölçümü bakımından Türkiye'nin en büyük ilçelerinden birisi. Gölleriyle görülmeye değer, yerleşmeye değer bir ilçemiz. Gölbaşı'mızı daha ileri götürmek için ne gerekiyorsa yapacağız. İnşallah hep beraber çok güzel işler yapacağız" dedi.
'SEÇİMLER BAYRAK YARIŞIDIR'
Başkan Ramazan Şimşek'e görevinde başarılar dileyen eski Belediye Başkanı Fatih Duruay ise, "Seçimler bir bayrak yarışıdır. Bu yarışta milletimizin takdiriyle sevdiğimiz bir arkadaşımız seçilmiştir. Ramazan başkanımızı öncelikle tebrik ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum. Cenabı Allah bu şekilde bir kardeşimize devretmeyi nasip eyledi. Allah'ıma bin şükür, ben de ona dua ediyorum. Bundan sonra bir görev düşerse yine Gölbaşılı hemşerilerimizin hizmetinde olacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı