Yaşam Gölete düşen otomobilin sürücüsü kayboldu

Gölete düşen otomobilin sürücüsü kayboldu

Paylaş
Gölete düşen otomobilin sürücüsü kayboldu

Kütahya'nın Simav ilçesinde, babasına ait otomobille gölete düşen 28 yaşındaki H.Ş.'yi arama kurtarma çalışmalarına başlandı

İki yıl önce eşinden boşandığı öğrenilen, bir çocuk babası H.Ş.’nin otomobili gölete sürdüğü iddia edildi. Bugün saat 12.30 sıralarında Simav’a 33 kilometre uzaklıktaki Yeniköy Beldesi’ndeki sulama göleti yakınlarında sürülerini otlatan çobanlar, 43 KF 812 plakalı otomobilin gölete düştüğünü farkedip, drurumu jandarmaya bildirdi.

Haberin Devamı

7-8 metre derinliğindeki göletin sularına gömülen otomobile ulaşılması için jandarma, Kütahya Arama Kurtarma Derneği’nden (AKUT) yardım istedi. AKUT ekiplerinin göletteki çalışması sürerken, otomobili kullanan kişinin Manisa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir beyaz eşya fabrikasında işçi olarak çalışan bir çocuk babası H.Ş. olduğu belirlendi.

Üç gün izin alıp, Yeniköy Beldesi Camii’nde imam olan babası Ahmet Şakar’ı ziyarete geldiği öğrenilen H.Ş.’nin birlikte yaptıkları kahvaltının ardından gezintiye çıktığı öğrenildi. H.Ş.’nin kullandığı otomobilin de babasına ait olduğu belirlendi. Görgü tanığı çobanların jandarmaya verdikleri ifadelerinde, sürücünün otomobilini direkt olarak gölete sürdüğünü söyledikleri öğrenildi. Şakar’ın iki yıl önce boşandığı eşinin çocuğunu kendisine göstermemesi nedeniyle bir süredir bunalımda olduğu bu nedenle böyle bir şey yapmış olabileceği ileri sürülürken jandarma soruşturma başlattı.

Haberin Devamı

DHA