Sivas Gölova Kaymakamından köy ziyaretleri

Gölova Kaymakamından köy ziyaretleri

Paylaş
Gölova Kaymakamından köy ziyaretleri

Gölova Kaymakamından köy ziyaretleri

SİVAS (DHA)- SİVAS'ın Gölova ilçesi Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu Ramazan ayı boyunca yaptığı köy ziyaretleri kapsamında Boğazköy'de iftar programına katıldı.
Boğazköy Konağında düzenlenen iftar programına Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu, İl Genel Meclis Üyeleri İbrahim Yenidünya, Vahapoğlu, Jandarma Komutanı Nizamettin Çevik, kurum amirleri ve köy halkı katıldı.
Köy halkıyla sohbet eden Kaymakam Karaosmanoğlu, "Ramazan ayı rahmet, bereket ve mağfiret ayıdır. Bu anlamda paylaşmanın, dayanışmanın, sevginin hep birlikte tezahür ettiği ve birbirimize olan yaklaşımlarımızı gözden geçirdiğimiz, yenilendiğimiz bir aydır. Dolayısıyla bu güzel ayın rahmetiyle, bereketiyle ülkemiz adına her şeyin daha güzel olmasını, Ramazan ayının ülkemize, milletimize, hepimize hayırlar getirmesini diliyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim kılsın. Bu güzel iftar yemeğinde bir araya gelmemize vesile olan, emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyor, hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı