Spor Golü köpek attı, hakem vermedi!

Golü köpek attı, hakem vermedi!

Paylaş
Golü köpek attı, hakem vermedi!

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde amatör maçta sahaya iki kez giren 'Garip' adlı kurt köpeği, ağzına aldığı topu kimseye vermedi. Bir ara topu ağlarla bile buluşturan köpek güçlükle sahadan dışarı çıkarıldı!

Tavşanlı’da, Süper Amatör Futbol Ligi’nde Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) ile Çukurköyspor takımları dün final maçında karşı karşıya geldi. Karakova sahasındaki maçı hakem Hicri Yıldırım ile yardımcıları Yasin Karabacak ve Yavuz Demirsöz yönetti.

Haberin Devamı
startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer16631","16631","201404","16631-.jpg","1", "0","Golü köpek attı, hakem vermedi!");

Karşılaşmaya her iki takımın taraftarları ilgi gösterdi. Daha önce Tunçbilek Belediyespor’un antrenörlüğünü yapan şu an ise herhangi bir takımı çalıştırmadığı belirtilen antrenör Ahmet Saka da maçı tel örgülerin arkasından ’Garip’ adlı kurt köpeği ile izledi.

Boynunda tasması olmayan köpek, karşılaşmanın ilk yarısının tamamlanmasına az bir süre kalan tel örgülerin arasından geçip sahaya girdi. Hakem Hicri Yıldırım, köpeğin sahaya girmesi üzerine karşılaşmayı durdurdu.

Köpek, sahada futbolcuların oynadığı topu ağzına alıp koşmaya başladı. Köpeğin peşinden futbolcular ve maçın hakemi Hicri Yıldırım koştu. Kovalamacaya yan hakemler ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Kemal Yurttürk de katıldı. Yakalanan köpek sahadan çıkarıldıktan son hakem Hicri Yıldırım karşılaşmaya devam etti.



İKİNCİ YARIDA YİNE OYUNA GİRDİ!


Karşılaşmanın ikinci yarısı başladıktan kısa süre sonra aynı köpek tekrar tel örgülerin arasından geçip sahaya girdi. Hakem Yıldırım karşılaşmayı yeniden durdurdu. Yine topu ağzına alan köpeğin peşinden futbolcular, hakemler ile Tavşanlı Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Kemal Yurttürk koştu.

Garip adlı köpek ağzındaki topu götürüp Çukurköyspor’un kalesine attı. Ağlarla buluşan topu gören DPÜ’lü futbolcular "Bu gol geçerli sayılmalı" diye kendi aralarında şakalaştılar. Köpeğin ağzındaki top futbolcuların çabaları sonucu alındı. Saha dışına çıkartılan köpek, tel örgülerin etrafında maç boyunca sağa sola koşup durdu.

Maç, DPÜ’nün Çukurköy karşısındaki 5-3 galibiyeti ile bitti. DPÜ’ye şampiyonluk kupası verildi.

Tuna İŞLEYEN/TAVŞANLI (Kütahya), (DHA)