Spor Gommendy Galatasaray'a ısındı

Gommendy Galatasaray'a ısındı

Paylaş
Gommendy Galatasaray'a ısındı

Superleague Formula organizasyonunda Galatasaray'ın aracını kullanacak Fransız pilot Tristan Gommendy, yeni ekibiyle başarılı olmak istediğini söyledi

Toplam 12 yarıştan oluşan ve 3-4 Nisan tarihlerinde İngiltere’nin Silverstone pistindeki mücadeleyle start alacak yarış organizasyonunda Galatasaray, yeni pilotu Tristan Gommendy ile mücadele edecek.

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, 1980 doğumlu Gommendy’nin, Superleague Formula’nın başlangıcından beri yarışan, deneyimli biri olduğu vurgulanırken, güçlü bir teknik ekip olan Epsilon Team’in de desteğini arkasına alan Galatasaray’ın, en başarılı sezonuna imza atmayı hedeflediği dile getirildi.

Tristan Gommendy yaptığı değerlendirmede, bu sezon da Superleague Formula’da olacağı için duyduğu mutluluğu kaydederek, "Sezon oldukça çekişmeli geçecek ve Superleague Formula, Avrupa’daki en rekabetçi serilerden biri olacak. Hedefim birçok zafer kazanmak ve renklerine hayran olduğum Galatasay’ı sık sık podyuma taşımak" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı