Tuzla Gönül Elleri Çarşı’ndan ihtiyaç sahibi kadınlara istihdam desteği

Gönül Elleri Çarşı’ndan ihtiyaç sahibi kadınlara istihdam desteği

Paylaş
Gönül Elleri Çarşı’ndan ihtiyaç sahibi kadınlara istihdam desteği

Gönül Elleri Çarşı’ndan ihtiyaç sahibi kadınlara istihdam desteği

İSTANBUL, (DHA) - Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı ihtiyaç sahibi kadınları istihdam ederek ev ekonomilerine katkı sağlıyor. Gönül Elleri Çarşısı ile bir kozmetik firması arasında paketleme konusunda yapılan iş birliği ile ihtiyaç sahibi olan 10 kadına daha istihdam imkânı sağlandı.

Gönül Elleri Çarşısı’nın kurucu gönüllülerinden Tuğba Muslu,” Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı olarak, 4 bin 500 kadın kent gönüllümüz ile 12 yıldır burada hizmet vermekteyiz. 12 komisyonumuz her alanda ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olmaya devam ediyor. Bunun yanında, üretim için ‘İyilik Atölyesi’ kurduk. Meslek edinme adına da onlara her türlü eğitimi ve desteği veriyoruz. Zaman zaman firmalardan iş bağlantısı kurarak, kadınlarımıza burada üretim yaptırıyoruz. Biz her zaman söylediğimiz gibi burasını kadın desteği ve kadın gücü ile ayakta tutuyoruz. O yüzden böyle güçlü kadınlarımızın bize destek vermelerini çok önemsiyoruz. Çünkü bir toplumu ayakta tutmanın en büyük faktörü kadınlarımız” dedi.

“KADIN VE ERKEK GİRİŞİMCİLERİN GÖNÜL ELLERİ ÇARŞISI’NA DESTEK SAĞLAMALARINI İSTİYORUM”

İhtiyaç sahibi kadınların Gönül Elleri Çarşısı’nda çalışarak kendi çocuklarının gözünde daha iyi bir kimlik kazandıklarını belirten Kozmetik firmasının sahibi Hacer Aydın,” Bugün Gönül Elleri Çarşısı’nı detaylı bir şekilde gezdim. Atölyeleri gördüm, kadınların nasıl desteklendiğini gördüm. Güzel ürünlerin nasıl ortaya çıktığını gördüm. Hem hayranlık duydum, hem de inanılmaz bir gurur duydum. Bir kadın ve insan olarak. Toplumumuzun bu tarz kuruluşlara çok ihtiyacı var. Ben ucundan bir desteğimi verdim ve sonuna kadar desteğimi sürdürmeye devam edeceğim. Buradan tüm kadın ve erkek girişimcilere çağrıda bulunmak istiyorum. Gönül Elleri Çarşısı’na destek olun. Burada bu kadınlar desteklendiği zaman bir güç kazanmış oluyorlar.” dedi.

Haberin Devamı