Antalya Gönüllülerden öğrencilere kitap desteği

Gönüllülerden öğrencilere kitap desteği

Paylaş
Gönüllülerden öğrencilere kitap desteği

Gönüllülerden öğrencilere kitap desteği

Semih ERSÖZLER/ANTALYA, (DHA) - AKSU Milli Eğitim Müdürlüğü, Akdeniz Otizm ve Spor Kulübü Derneği ve ünlü DJ Ramazan Karakaş, bir okuldaki öğrencilere kitap desteği verdi.

Antalya'nın Aksu ilçesinde bulunan Cihadiye Ortaokulu'ndaki öğrencilere Aksu Milli Eğitim Müdürlüğü'nün aracılığıyla Otizm ve Spor Kulübü Derneği ve DJ Ramazan Karakaş'ın yardımlarıyla alınan 1500'e yakın test ve yardımcı ek kitap alındı. Kitaplar İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Hoplar, dernek başkanı Demet Çileli ve DJ Karakaş tarafından 250 öğrenciye dağıtıldı.

Konuyla ilgili konuşan Akdeniz Otizm Spor Kulübü Derneği Başkanı Demet Çileli, “Dernek olarak kamu STK ve gönüllülerimizin işbirliğiyle sosyal sorumlulukta bilinç oluşturmaya devam ediyoruz. Yıllardır büyük fedakarlık ve özveriyle yaptığımız Antalyamızın çeşitli bölgelerindeki öğrencilerimize sağladığımız desteğimizi bu yıl da devam ettiriyoruz. Öğrencilerimiz mutlu oldukça bizler de mutlu oluyoruz. Onlar bizim geleceğimiz. Önümüzdeki günlerde bizi gururlandıran farklı etkinliklerimize devam edeceğiz" dedi.

Diğer yandan Akdeniz Otizm ve Spor Kulübü Derneği önümüzdeki günlerde Cihadiye İlkokulu'na gönüllülerin desteğiyle kütüphane yapma kararı aldı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı