Yaşam Google Fiber Phone yolda!

Google Fiber Phone yolda!

Paylaş
Google Fiber Phone yolda!

Google'ın geçtiğimiz yıl duyurduğu Project Fi mobil servisinin ilk belirtileri ortaya çıkmaya başladı.

Teknoloji devi ev telefonlarına yönelik hizmetler başlatacağını daha önce de duyurmuştu. Söz konusu hizmetlerin fiber alt yapısıyla beraber yüksek hızlı internet olabileceği öne sürülüyordu. Sonunda Google bugün yayınladığı bir duyuru ile yeni hizmetini Google Fiber Phone olarak açıkladı.

Haberin Devamı

Google Fiber Phone Nedir?

Fiber Phone hizmetini duyuran şirket sabit hatların günümüzde birçok insanın hayatında hala çok önemli bir yeri olduğunu vurguladı. Bu servis sayesinde evlerdeki mevcut internet hattına 10 dolar ek maliyet ile sınırsız yerli ve uluslararası arama hizmeti sağlanabilecek. Uluslararası arama Google Voice üzerinden kullanılabilece ve çağrı yönlendirme, çağrı bekletme, arayanı bilme ve acil servis aramaları da dahil olmak üzere sabit telefonlardaki normal özellikleri Fiber Phone üzerinde de bulunacak. Bunlara ek olarak yeni serviste kullanılacak olan bulut özelliği ile istediğiniz her yerden kendi hattınıza bağlanabileceksiniz.

Bazı operatörlerin sunduğu hem sabit hem de mobil telefon özelliği ile evden, mobil cihazdan, bilgisayardan veya evden uzakta olduğunuz da herhangi bir bağlantı noktasından Fiber Phone hizmeti ile arama yapmak mümkün olacak.

Haberin Devamı

Teknoloji devi Google, Fiber Phone hizmetine kayıt olmak isteyenler için bir sayfa hazırladı. Şuan sınırlı sayıda ülke ve şehirde başlayan bu uygulama kademeli olarak söz konusu internet servisini destekleyen tüm ülkelere yayılmaya başlayacak.

Size bu uygulama ülkemize geldiğinde ne kadar başarılı olabilir?

Sony, mobil oyun şirketi kuruyor!