Bilim - Teknoloji Google Meet 100 milyon indirilme rakamın geride bıraktı
Paylaş
Google Meet 100 milyon indirilme rakamın geride bıraktı

Video konferans uygulamaları arasında Zoom’un rakibi olan Google Meet, 3 hafta içerisinde 50 milyon kez indirilmeyi başarmıştı. Uygulamanın toplam indirilme rakamı ise 100 milyonu aştı. Onur Binay/posta.com.tr

Google'ın 3 ay önce ücretsiz dağıtmaya başladığı Google Meet, her geçen gün daha fazla ilgi görüyor. AppBrain, Google Meet’in 19 Mayıs 2020 tarihinden beri günde 1 milyon kez indirildiğini açıkladı. Bu istatistik, bu yazılımın 50 günde 50 milyon kez daha indirildiğini ortaya koyuyor.

Haberin Devamı

29 Nisan tarihinden itibaren kendini göstermeye başlayan platform, bugüne dek 100 milyon indirilme rakamını geride bırakmış durumda. Özellikle de Zoom'un gizlilik konusunda birçok eleştiriye hedef olması, Google Meet'in de önünü açan bir gelişme oldu ve indirilme rakamının bu denli artmasında önemli bir katkısı oldu.

Eylül ayına kadar ücret almadan sınırsız kullanım sunacak Google Meet, bu tarihten sonra video konferans görüşmelerini 60 dakika ile sınırlandıracak. Zoom'da bu süre 40 dakika. Sınırsız kullanmak isteyenler ise ücretli aboneliğe geçiş yapmak durumunda.