Bilim - Teknoloji Google şimdi de ofislerimize uğrayacak!
Paylaş
Google şimdi de ofislerimize uğrayacak!

Popüler teknoloji firması Google, arama motoru ve harita servisinde artık iş yerlerinin yüksek çözünürlüklü fotoğraflarını kullanıcılarına sunacak. Nasıl mı? Detaylar içeride...

İnternetin son yıllardaki en büyük fenomenlerinden biri haline gelen Google, yepyeni bir projeyle kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Firma bu sefer, iş yerlerine konuk olacak ve internet kullanıcılarına bu ofisleri tanıtacak!

Haberin Devamı

Google'ın Avustralya ofisinin resmi blog'undan yapılan açıklamaya göre, Google yetkilileri ilk aşamada Kuzey Amerika, Avustralya, Japonya ve Yeni Zelanda'da birçok iş yerine uğrayacak ve profesyonel fotoğraf çekimleri yapacak.

Yüksek çözünürlüklü olarak çekecekleri bu iç mekan ofis fotoğraflarını daha sorna Google Places servisi üzerinden internet kullanıcılarına sunacak. "Gelin, ofisinizi tanıtın" sloganıyla duyurulan proje, Google Avustralya ofisi Ürün Müdürü Gadi Royz tarafından "Küçük iş yerleri için büyük fırsat" olarak tanımlanıyor.

İş yerlerinin yüksek çözünürlüklü görsellerine internet üzerinden erişebilecek olan kullanıcılar, iş yerlerinin kurumsallığı hakkında bilgi sahibi olabilecek. Ayrıca iş yeri kapsamının içine restoran ve kafelerin de girmesi dolayısıyla, yabancı bir restorana gitmeden önce de kullanıcılar bu servise rahatlıkla başvurabilecek.

Haberin Devamı

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.