Bilim - Teknoloji Google, Workspace hizmetini ücretsiz deneme süresiyle birlikte kullanıcılara sundu
Paylaş
Google, Workspace hizmetini ücretsiz deneme süresiyle birlikte kullanıcılara sundu

Google, G-Suit’in yerini alan Workspace hizmetini ücretsiz deneme süresiyle birlikte kullanıma sundu. Platformun deneme süresinin 14 gün ile sınırlı olduğu belirtildi.

Google Workspace'in tüm kullanıcılar için ücretsiz olarak kullanıma sunulduğunu açıkladı. Profesyonel ihtiyaçlara yönelik geliştirilen hizmetin, özellikle kurumsal müşterilerin işini kolaylaştırdığı belirtildi.

Haberin Devamı

Workspace; Gmail, Dokümanlar, Keep, Meet, E-Tablolar, Apps Script, Chat, Slaytlar, Takvim, Formlar, Jamboard, Drive ve Sites isimli hizmetlerin hepsini birden kapsıyor. Platform ayrıca; Workspace yöneticileri için özel bir konsol, verilerin gizlenmesi için bir veri tabanı ve kuruluşta kullanılan tüm cihazların denetlenmesini sağlayan bir hizmet de içeriyor.

Google Workspace hizmetinde, 4 farklı abonelik paketi bulunuyor. Söz konusu paketler; Business Starter, Business Standard, Business Plus ve Enterprise olarak isimlendiriliyor. Şirket, her bir pakette kullanıcılara farklı avantajlar sunuyor. Business Starter abonelerinin ayda 29 TL, Business Standard abonelerinin ayda 58 TL, Business Plus abonelerinin de ayda 108 TL ödeme yapması gerekiyor. Enterprise aboneliğinin ücreti ise henüz bilinmiyor.

Haberin Devamı