Yaşam Google'da 16-23 Kasım tarihlerinde Türkiye'de en çok ne arandı?

Google'da 16-23 Kasım tarihlerinde Türkiye'de en çok ne arandı?

Paylaş
Google'da 16-23 Kasım tarihlerinde Türkiye'de en çok ne arandı?

"Kenan Evren'in 12 Eylül'de yaptığı her şeyi onaylıyorum" sözleriyle Celal Şengör en çok arananlar listesine girdi

Ünlü oyuncu Jennifer Lawrence ise Passengers filmi için çekilecek sevişme sahnesi öncesi annesini aradığı haberleri internete düşünce Lawrence da en çok aranan isimlerden biri oldu. İşte Google'da Türkiye'nin en çok arananları...

JENNIFER LAWRENCE

Hollywood'un en çok kazanan kadın yıldızı Jennifer Lawrence kariyerinde bugüne kadar hiç seks sahnesi çekmemişti. Ta ki Chris Pratt ile başrolü paylaştığı Passengers isimli bilimkurguya kadar. Lawrence, kariyerinde bugüne dek bir şekilde 'atlatabildiği' seks sahnesi çekebilmek için annesini bile aramış.Hollywood Reporter’a konuşan Lawrence bu sahneyi iş icabı yaşadığını bilse de “suçluluk hissiyle dolan midesine bunu anlatamadığını söyledi: “Annemi arayıp ‘Anne, bu normal mi, lütfen söyle’ dedim.” Oyuncu, bir yandan sahneyi mümkün olduğunca gerçekçi çekmek isterken, bir yandan da sahneyi evli bir adamla çekmenin kötü hissettirmesi arasında kalması sonucu yaşadığı zorluğu şöyle açıklıyor: “Neyin fazla olduğunu bilmiyorsunuz. Gerçekçi olmasını istiyorsunuz, her şeyin gerçekçi olmasını istiyorsunuz ama sonra... Bu hayatımda kendimi en savunmasız hissettiğim andı. Çok garipti. Her şey doğru yapıldı, kimse yanlış bir şey yapmadı. Sadece çok garip bir deneyimdi.”

AÇLIK OYUNLARI

Açlık oyunları serisinin son filmi 'Alaycı Kuş:Bölüm 2'nin vizyona girmesiyle birlikte Lawrence ile birlikte Google'da en çok arananlardan biri de bu film oldu.



CANAN ERGÜDER

Nazlı Ilıcak’ın sunduğu sohbet programı “Pazar Gezmesi”ne bu hafta oyuncu Canan Ergüder konuk oldu. Bu elbette aramalara da yansıdı.





İSA MİNTAŞ

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde otomobiliyle kırmızı ışıkta bekleyen işadamı İsa Mintaş, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.





HASNA AIT BOULAHCEN

Saint Denis baskınında kendini patlattığı öne sürülen kadın canlı bomba Hasna Ait Boulahcen de aramalarda üst sıralardaydı.




KAMURAN AKKOR

İşte Benim Stilim All Star programına konuk olan Kamuran Akkor da Türkiye'de yoğun olarak arandı.





SELEN SOYDER


Geçtiğimiz günlerde 3 ay önce Oren Fransez ile evlendiğini açıklayan ve eşiyle Bebek’te ev tutan Selen Soyder, bebek beklediği ile ilgili iddialara “Kısmet” cevabını verdi.



MELİS KAR

Star TV ekranlarında her cumartesi akşamı canlı olarak yayınlanan ve sunuculuğunu Okan Bayülgen’in yaptığı DADA programının bu haftaki konuklarından biri şarkıcı Melis Kar oldu.Simge Fıstıkoğlu ile yaptığı sohbeti bitiren Okan Bayülgen, şarkıcı Melis Kar’a döndüğü zaman şarkıcının dekoltesinin fazla olduğunu fark etti ve canlı yayında kendisinden dekoltesini kapatmasını istedi.





RIEMANN HİPOTEZİ

156 yıldır çözülemeyen Riemann Hipotezi’ni çözerek tarihe geçen Enoch, ayrıca 1 milyon dolarlık (2 milyon 866 bin TL) ödülün de sahibi oldu.





GÜLŞEN BUBİKOĞLU


20 Kasım Cuma gecesi İşte Benim Stilim All Star eleme gecesinde yarışmacılar "Yeşilçam" konseptiyle sahneye çıktılar. Nihal Candan gala gecesinde Gülşen Bubikoğlu'nu canlandırdı.



AYNUR DAĞDEMİR

Samsun’da bugün korkunç bir olay yaşandı. Yusuf D., hastane koridorunda eski eşiyle tartışırken, araya giren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Aynur Dağdemir’i çeşitli yerlerinden bıçakladıktan sonra, kendini 5’inci kattan attı. Doktor ve saldırgan hayatını kaybetti.



SİNEM ÖZTÜRK

Sinem Öztürk, 15 yakın arkadaşını ağırladığı ev partisinde hırsızlık şokuyla sarsıldı. 50 bin TL’lik mücevher ve dövizi çalınan oyuncu, dostlarını zan altında bırakmamak için şikâyetçi olmadı.



CELAL ŞENGÖR

"Kenan Evren'in 12 Eylül'de yaptığı her şeyi onaylıyorum", "Bu toplumu bir oligarşi yönetmeli", "Hayatımda hiç ekmek almadım", "İstanbullular aptallıklarından dolayı depremden korkmuyor" sözleri Şengör'ü en çok arananlar listesine koymaya yetti.





MÜJDE UZMAN

Mesut Yar ile Burada Laf Çok programına Mehmet Turgut, Ceyhun Yılmaz, Müjde Uzman ve Filiz Taçbaş konuk oldu. Mesut Yar'ın Müjde Uzman'a 'asıl mesleğiniz nedir?' sorusu sırasında Ceyhun Yılmaz, Mehmet Turgut'a sessizce cevap verdi ve küfür etti.

12

Haberin Devamı