Yaşam GoPro o kamera setini satışa çıkardı

GoPro o kamera setini satışa çıkardı

Paylaş
GoPro o kamera setini satışa çıkardı

Aksiyon kameraları alanında lider konumda bulunan kamera üreticisi GoPro, sene başında duyurduğu 3D kayıt alabilen kamera sistemi Odyssey’i satışa çıkardığını duyurdu.

GoPro o kamera setini satışa çıkardı

Haberin Devamı

Odyssey 16 kameradan oluşan ve kameraların aynı anda kayıt almasını sağlayarak sanal gerçeklik gözlükleri için 3 boyutlu videolar ve fotoğraflar üretmeyi sağlayan özel bir sistem.

Sistemin fiyatı ise ucuz değil. Ayrıca onu, diğer GoPro ürünleri gibi teknoloji marketlerinde sergilenirken de göremeyeceğiz. 15 bin dolara satılan sistemi satın almak isteyenlerin Web sayfasındaki özel bir formu doldurarak müşteri temsilcilerine ulaşması gerekiyor. GoPro müşteriyle iletişime geçip gerekli evrakları tamamladıktan sonra siparişi üretime sokuyor.

Medya profesyonelleri ve film yapımcıları tarafından tercih edilmesi beklenen Odyssey’in çok daha pahallı olan 3D profesyonel kameralara alternatif olacağı düşünülüyor.

Haberin Devamı

Odyssey ile çekilmiş birYork belgeselini aşağıda seyredebilirsiniz. Ekranı tutup çekerek farklı açıları seyredebileceğinizi de hatırlatalım.